sunnuntai 23. marraskuuta 2008

Pyhäpäivää (Tahdonvoimaa)

Ei, en ole nukkunut tähän asti. Olen vain jatkanut eilen kesken jäänyttä Facebook-päivittämistä kuvien lisäämisen ja tägittämisen merkeissä. Huh, onpa siinä hommaa. Varsinkin, kun sen kyljeltään makuultaan tekee. ;)

Kurkkasin just ekaa kertaa ulos ikkunasta jJaahas, talvi tuli nyt sitten. Ensimmäinen ajatukseni oli tietenkin: millä mä meen huomenna altaalle, kun on kesärenkaat? No, en millään. Eli täytyy tehdä treeniä himassa, vaikkei se yhtä tehokasta olekaan. Miekkonen vaihtaa renkaat tiistaina, joten siihen asti ei autolla paljon ajella.

Tänään on taas ollut kumma päivä. Periaatteessa sitä alkais olla muuten suht kunnossa, paitsi tosta hartioiden kohdalta. Onneksi pystyy istumaan jo suht hyvin niin, ettei toi C6 tunnu ihan koko ajan enää huojuvan. Istuessaankin sitä pystyy jo vähän trimmaamaan kielenimemisellä tai rintarangan kierroilla. Hassua sinänsä, että mulla on suora kontakti keskushermostooni luisten kiinnityskohtien kautta. Ei kaikilla vaan! Kävelyä toi ei vielä kestä mutta se onkin se kaikista raskain juttu.

Ei kommentteja: