keskiviikko 26. marraskuuta 2008

Terve naiseen (Tahdonvoimaa)

Johan olikin paska otsikko. Terveitä ei ole kukaan kirjoittajista. Lukijoissa lienee? ;) Tämä oli harvinainen päivä, koska heräsin jo klo 12 soittotreffeille. No, enhän mä tavoittanut edes sitä asiakasta, ketä yritin. Elikkäs, se siitä. Turhaan nousin.

No, aattelin tässä aikani kuluksi sitten vähän tehdä työjuttuja. Muuten olisin yrittänyt tehdä nuo kotikoneelta, mutta kun tuo yläniska ei nyt diggaa musta. Ei se pahemmaksikaan ole mennyt muttei paremmaksikaan. Niinkuin on huomattu, niin kun nuppi tippuu kaularankaan, sitä ei nosta sieltä mikään paitsi mun fyssari.

Väänsin sitten makuultani puhelimella pari uutta markkinointiviestintätuotetta ja soittelin potentiaalisia asiakkaita läpi TÄHÄN ASTI. Nyt opettelen käyttään uutta sähköpostimarkkinointiohjelmaa. ;) Menipä nopeasti päivä.

Altaallakin ehdin piipahtaa. Oli ihan hauska keli. Vetistä lunta tuprutteli oikein urakalla.Auton puistelu lumesta kesti kauemmin kuin polkemiset mutta niin se menee nyt vaan... Onneksi ei ollut hirviän kylmä...

Ei kommentteja: