torstai 27. marraskuuta 2008

What the fucking whiplash?(Tahdonvoimaa)

Se on kato niin, että Suomessa ei ole whiplash-vammaa tai potilaita - suurimmalle osasta lekureita vakuutusyhtiöille tai Kelalle. ;) Tai siis julkisesti.

On kahdenlaista diagnoosia:
- Tension Neckiä
- Kulumaa

Jaa miksi?

No kun molemmista on löydettävissä näyttö ja whiplash-vammasta ei, koska hermoperäiset eivät ole mitään. Ja koska kumpaakaan niistä ei tartte korvata tapaturma-, työtapaturma tai liikennevakuutuksesta. Sillä viisii myös vittuuntuneena vastailee Fedjalle Tahdonvoimaa. Kerro mullekin sen lekurin nimi, niin hyökkään kimppuun, kun näen joskus Oulussa. ;)

Kun oon terveempi skannaan tänne kaikki sairaskertomukseni, diagnoosini yms. olennaisen paperinivaskan, mistä näkee, kuinka hyvin tämä homma Suomessa toimii. ;)

Tällä hetkellä keskityn kärvistelyyn. Viikonlopun aion makaa ja maanantaina lähden taas altaalle, vaikka ois mikä. Se helpottaa, vaikka siinä yläniska rasittuukin tietty lisää. Mutta pakko saada vähän liikettä tonne rööriin. Taistelen koko ajan itteni kanssa, että kehtaisko sitä soittaa taas ens viikolle kriisiaikaa fyssarille...

Mutta näin sen muuten vasta tajuaa, että onpa hienoa, että on löytänyt lekurin ja fysioterapeutin, jotka ovat sitä mieltä ihan aidosti, että retkahdusvamma on olemassa ja ei siitä tartte ikinä tapella. Diagnoosi on 13.4, kaularangan nyrjähdys, eli sen lähemmäs ei vois kai retkahdusvammaa suomalaisessa diagnostiikassa päästä. Vai onko WAD:lle olemassa joku oma diagnoosiluokka?

Aah, onneksi saan MA uuden reseptin Klotriptyliä. Sit siirryn takas kahteen tabuun. Ne auttaa nimittäin mulle tohon jumitukseen ihan suoraan... Sitä ootellen...

Ei kommentteja: