tiistai 25. marraskuuta 2008

Läheinen asiakassuhde (Tahdonvoimaa)

Missä tai kelle voi kirjoittaa näin? Ja kuka ymmärtää, jollei saman kokenut... Toihan on kuin salakieltä!

---

Moi X,

Kiitos viimekertaisesta. Tuli hirveä päänsärky mutta se varmaan johtui siitä, että peruutin toisen auton puskuriin parkkipaikalla 2 km/h kotipihassa hoidon jälkeen. Onneksi olin vielä vöissä (ja pää kiinni penkissä) niin ei sattunut. Mutta aika herkällä on...

Kun hedarista selvisin perjantaina, leikkasin sen kunniaksi otsatukan. Ja arvaapas - räjähti hartiat/olat ja korvat! Eipä ole ollut kädet tuossa asennossa 8 kuukauteen. No, taas lepoa... Nyt on ollutkin sitte su-ma parempi olo. Edelleen liikaa energiaa mutta käynnistelen koneita rauhakseen. :) Vähän siistiä, kun selkä ei ole "väpättänyt" tosta kiilan kohdalta ihan niin paljon... Kyllä siinä edelleen "huojuntaa" on mutta on se parempi. Suuta/ikeniä on alkanut kirvellä ja kurkunpää jumittaa vuorostaan mutta sekin lienee "normaalia", sisko vinkkasi. ;)

Ettei olotila ajaudu samanlaiseen kaaokseen kuin syyskuun jälkeen, on hermoston huilitauon paikka. Kyllä tuota kehoa kuuntelemalla pärjää. Ei kestä vielä rööri rankkaa istumista. Uskottelin sen paljon seesteisemmäksi... No, semmosta sattuu, kun intoa hommaan on enemmän kuin terveyttä sen suorittamiseen. Onneksi olen jo vähän päässyt kuntoon mutta hermosto on alkanut antaa merkkejä, että se sippaa, mikäli jatkan rasitusta samalla tavalla.

Elikkäs olisiko Y:lle käyntiaikaa vai voiko hän kirjoittaa sairaslomaa puhelun perusteella? Marraskuun kärvistelen, kun on paljon juttuja kesken, mutta esim. joulukuusta on pidettävä breikki. Niin ja uusia Klotriptyl Mite -resepti (100 tabl.), kun siinä olikin 30 tabl. viimeksi... Ja Panadol Extend -myös. Mutta palataan asiaan!

Mukavaa viikkoa,
Z

Ei kommentteja: