keskiviikko 26. marraskuuta 2008

Treffit (Fedja)

Eilen oli ensi treffit. Tänään oli sitten jo treffit.

Eilen hän oli hiljaista poikaa, punasteli vain välillä. Puhetta ei oikeastaan tullut ollenkaan. Ei hän oikeastaan sanonut, että haluaa tavata. Menin tänään häntä katsomaan, koska minua sen sijaan kiinnosti.

Ensitöikseni tänään olin kiinnostunut hänen pituudestaan. Hän oli päättänyt paneutua pitkäkseen. Siinä sitten askelsin hänet päästä päähän. 12 askelta! Onpas pitkä herra. Seuraavaksi kiinnosti vatsan seutu. Mahan ympärys 1.5m! Ehkä liikaa ranskalaisia, voita ja kermaa. Mahtaakohan Herraa vaivata metabolinen oireyhtymä. Ylävartalo solakka. Yritin testata kaikukoppaa koputtamalla (ja häveten täytyy kertoa) ja lyömällä häntä. Vatsan kohta ei soinut, mutta ylävartalo soi ihan mukavasti. Häntä oudon pitkä, 7m. Ja oudon painava, rinkuloista koostuva. Jaksoin nostaa vain vajaat kolme rinkulaa.

Eilen hänet tapasin, ensikerran. Huomio kiinnittyi hitaasti matelevaan ja punastelevaan kulkijaan. Seurasin hänen matkaansa. En uskaltanut mennä lähemmäksi. Hänellä oli 2 saattajaa mukana. Sanoivat itseään kalastajiksi. Olivat löytäneet Herran Hailuodon takaa. Oli lähtenyt Herra omille teilleen. Seikkailumielinen luonteeltaan, hieno juttu! Minulle hyvin käy moinen luonne. Sanoivat, että Herra johdattaa kulkijoita harhaan, kun punastelee ihan eri paikassa, kuin pitäisi. Hänen paikkansa on matalikolla, sanoivat kalastajat.

Kalastajat jättivät punastelijan, koska halusivat kotiin. He sanoivat, että huomenna tulevat kaverit, jotka nostavat ylipainoisen Herran makaamaan kuivalle maalle. Herra oli tavannut tänään avustajiaan, koska oli päässyt makuuasentoon.

Taputtelin häntä vähän ja läksin kotiin. Sinne hän jäi punastelemaan yksinäisenä ja puhumattomana.

1 kommentti:

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Kuka tää pitkä läski muuten oli? ;)