keskiviikko 26. marraskuuta 2008

Kyllä ihminen on tyhmä (Tahdonvoimaa)

Jos on huuliherpes (jatkossa: yskänrokko, koska kuulostaa mediaseksikkäämmältä) suupielessä/ huulessa, niin kannattaako ostaa Compeed-laastari, joka kiinnittyy just siihen saranakohtaan, jos kerta tekee niskatreeninä noin 50 kertaa/pvä suun avausta ja leuan liutusta? Pysyykö kiinni laastari? No, niin, ei saatana. Hinta 10e 15 kpl, jotka kuluu about yhden yskänrokon hoitoon eli kestävät noin 7 päivän ajan.

Mutta...

Tahdonvoimaa kun on vähän tyhmempi yksilö (tilapäisesti), niin se kuluttaa 15 laastaria 8 tunnissa. Miksei paketissa lukenut, ettei sovi niskavammaisen harjoitusohjelman kanssa yhteen? Prkl.

Ps. Voiko autonominen hermosto aiheuttaa sen, että mulle on tullut luonnonkiharat hiukset viimeisen kahden kuukauden aikana? Sick... Seuraavaksi varmaan käy anti-Michael-Jacksonit ja muutun mustaksi?

5 kommenttia:

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Mut eiks jokainen mies halua herätä mustan Tatjana-etutukan omistavan naisen, joka on vielä oma, vierestä? ;)

Anonyymi kirjoitti...

Itse asiassa osa lääkkeistä voi aiheuttaa tota kihartumista! Etenkin kortisoni. Kortisoni on saatanasta.

Syytän muuten teitä kaikkia blogaajia, jos mun selkä sanoo sopimuksensa irti tän maratoonaamisen takia! :D Hmm. Korvaiskohan Aktia mulle jotain tämmösestä?

-E-

Anonyymi kirjoitti...

TV: Olet ihan oikeassa, mitä mustempaa, sen parempaa...

E: Ei muuta kun selälleen, läppäri syliin ja sitten vasta maratoonaamaan...

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Jaah... No, kortisonia en joutunut ottaan kuin kerran. Mutta ehkä sekin riitti. ;) Siistii. Suurin piirtein samanhintainen permanentti... ;)

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Mä en pysty leikkiin koneella ollenkaan selälläni. Se on joko istuen, kyljellään tai puhelimella. Mutta miten saada puhelin pelittämään? Pirun SonyEricsson...