sunnuntai 23. marraskuuta 2008

Oulu j oulu (Fedja)

Täälläkin lumimyräkkää. Tuli tuossa tunti sitten.

Olen nukkunut vähän enemmän ja pudonnut ylivireystilasta alivireystilaan. Ilmeisesti pitää jatkaa nukkumista päivisin myös, että pääsee keskivireystilaan jonkun ajan päästä, jos sellaista enää arvoisa hermostoni sallii.

Hoidon jälkeen perjantaina toimin jonkin aikaa asunnon lämmittäjänä, sen sijaan, että asunto olisi lämmittänyt. Syke lähti laukkaan kanssa 80-90 /min. Eli heti kun yläniska on enemmän auki, autonom hermosto innostuu. Illemmalla taas jalat jäässä, mutta muuttuivat pattereiksi taas kun meni pitkäkseen. Lauantaina sain auottua paikat aika hyvin, mutta vei sen 5 tuntia. Silti jää voimakas tinnitus, kiristys niskasta vielä sentti 2 kallonpohjasta ylemmäs ja tykytys. Yöllä hikoilua. Seuraavana päivänä ihan änkkäjumissa, koska yläniskan aukiolo jumitti niin pahasti nukkuessa. Eli ei tässä nyt tiedä mitä tässä tekis. Olisiko tasaisessa paketissa koko ajan. Mitä hyötyä aukoa paikkoja, jos on samassa tilanteessa koko ajan. Ei mitään.

Kun yläniska on auki. Seuraava yö on läpimäräksi hikoilua. Esim ranteet saattaa olla ihan hiessä, koko yläkroppa, kyynärtaipeet. Tyynyt, lakanat ja pussilakanat märkinä. Välillä saa pyyhkiä pyyhkeen kanssa aivan kuin suihkun jäljiltä.

Joo, ei mua mikään vaivaa, ei.

Tahdonvoimaa. Muistahan mennä tänä iltana nukkumaan kymmeneltä. Ylivireystila ei parane kuin levolla.

1 kommentti:

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Mulla on mystisesti toi autonominen hermosto rauhoittunut. Yks päivä vaan huomasin, että piru, harvakseltaan on hiki tosta hartioista mutta muuten kroppa ei ole separoinut. Se on ny tullut ihan tässä vikan kahden viikon aikana. En tiedä mitä on käynyt, mutta hyvä että on. Vähensin lääkkeenkin puolikkaaseen tossa perjantaina, kun lekuri sitä ehdotti viimeksi. En ole huomannut eroa, ainakaan vielä. Mutta kyllä noi autonomisen hermoston häiriöt on mystisiä juttuja... Siskolla oli kanssa "jäätynyt" toinen käsi ja siitä pikkurilli viime yönä. Kirjoittaa varmaan ite tänne, kun saa Mokkulan toimiin myrskyn jäljiltä...