maanantai 13. lokakuuta 2008

Neurokirurgi, Saksa

Saksassa on yksi neurokirurgi Montazem , joka sai kovin mainostettua oman niskan jäykistysmenetelmän hyvyyttä Whiplash:in hoidossa. Siellä on käynyt ainakin 1 suomalainen ja useampia ruotsalaisia Whiplash-potilaita leikkauksessa. Jotakin hänen menetelmässään on ollut pielessä, kun niskan jäykistysleikkauksessa käyneillä alkoivat ruuvit katketa ja sen myötä koko jäykistysmekaniikka. Yhden tapauksen tunnen Suomessa ja hän on ollut hätää kärsimässä asian takia, kun kaula alkoi vääntyä kieroon ruuvien katkettua.

Kuulemma ei saa enää leikata Saksassa, kun on töppäillyt niin pahasti. Eikä Suomesta ja Ruotsista hänelle enää lähetetä potilaita. En tiedä onko sama heppu kuin mistä Tahdonvoimaa puhui aiemmin, mutta tiedoksi.

2 kommenttia:

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Joo sama kaveri. Lääkärikin vähän naureskeli tälle tyypille. Alkaa kuulemma olla enemmän ja vähemmän näyttöä siitä, ettei homma pelitä. Ja sitä paitsi mun lekurin mukaan ligamenttivauriot eivät voi selittää kuitenkaan koko showta, vaan kyse on hermo- eli hermosolutason muutoksista.

Kävin muuten saksalaisen sivuille. Ällöttävä kuva aukaistusta niskasta... Hyi helvetti...

Fedja kirjoitti...

Kaveri on lähtenyt takaisin Iraniin jatkamaan ammattiaan, kun ei Saksassa enää pysty.