keskiviikko 15. lokakuuta 2008

Paineista

Täytyy kysyä vielä Fedja sulta 'ammattilaisena' (tiedän, valitettavaa) että oliko sulla jossain vaiheessa alussa sellaista, että kun seisoit niin päähän tuli ihan hulluna painetta? Pääelle ja takaraivoon? Ei sen kummemmin särje mutta painetta vaan. Ja sama paine tuntui ihan jaloissa asti, kun seisoit? Ikään jaloissa kihisisi joku? Jalat täriseekin sillain hassusti sisäisesti?

Musta nimittäin tuntuu siltä, että tänpäiväinen fyssari vaan lisäsi paineen tuntua ja menin vain enemmän lukkoon... Tuli sellain ihan höntti olo koko kehoon. Vähän niinkuin joutuis kysyyn itseltä, että onkos tää ees mun keho... Ihan sellainen hönö tunne, että jaahas, nyt mä halvaannun/lamaannun tähän paikkaan.

1 kommentti:

Fedja kirjoitti...

Painetta oli aluksi ihan järkyttävästi päässä sisäpuolella ja yläniska oli sen tuntoinen, että olisi halunnut leikata sen poikki.

Painetta on ollut siitä asti, mutta pahin painevaihe kesti 3 vuotta. Vähitellen lieveni, tosin kiristys lisääntyi samaa mukaan. Hoitojen: OMT, kiropraktikko, fysioterapia paine aina lisääntyi.