maanantai 13. lokakuuta 2008

Niksuttelusta Liikenneturvan markkinointiin

Oonkin vähän ihmetellyt, miksi mulla kaikki jäsenet rutisee ja niksuu. Yleislekurit sanoi vaan, että se on tervettä rutinaa. Hyvä vaan, jos rutisee. Just!

Mutta fyssarin mukaan, jos nikama/nivelen hermotuksineen ei pelaa oikein, se niksuu. Nivel liikkuu yli tai ali liikelaajuuden, yleensä yli. Se on ollut hauska huomata, et ei muuten niksu yläniska enää. Enkä kyllä uskalla ikinä venyttää sitä, saati kokeilla, naksuuko.

Kysyin kerran fyssarilta, onko niksuttelu edes mahdollista, ja hän näytti omalla (kahdesta retkusta toipuneella niskalla), että on. Meinasin oksentaa fyssarin päälle!!! Siis ihan oikeesti. Niin pahaa teki se venytyksen näkeminenkin.

Mulla on yksi kaverikin, jonka kanssa en pysty enää näkee, jollei se pysty oleen niksuttamatta. Mun tekee niin pahaa, kun se on niin hasardi niskansa kanssa, eikä hoidata sitä. Kai sille täytyy sama käydä kun mulle, että jotain tapahtuu... Itse antais mitä vaan, että vois saada niskan kuntoon ja toiset ei välitä omastaan yhtään - pistää vituttaan niin paljon!

Mutta näin se on: vasta kun joku hajoaa, sen merkityksen ehjänä huomaa! Ihan sama, oliko sydän, vatsa, reisiluu, niska, silmä jne. Kuinka paljon halvempi oiskaan hoitaa terveyttä kuin sairautta!

Liikenneturva: tämä on haaste seuraavalle kampanjalle, teema tietty:

Varo vihaista retkua'. Tuotteistetaan whiplash (mullahan se proto jo on piirrettynä - löytyy blogista) ja sitten kampanjan hännäksi:
'Se voi yllättää missä vaan!'

Laitetaan se vaaniin kuvituksessa pyöräilijöitä, kiekkoilijoita, kontaktilajeja harrastavia jne. ;) Ja lekureille kampanja muunnettuna: 'Tunnistathan vihaisen retkun?'.

Ps. Ootkin Fedja varmaan tehnyt kaulan syviä koukistajia koko ton 10 vuotta, että saisit painoa pois yläniskasta?

Ei kommentteja: