torstai 15. tammikuuta 2009

Kökköläärä kun Joge oli loppu (Tahdonvoimaa)

Vaihteeksi oli Joget loppu Mega-Ravinteesta. Harmi. Tilaan niin mielellään sieltä, koska heillä selkeä ja järkevä web-kauppa. Sitä arvostaa kummasti noita käytettävyydeltään toimivia kauppoja, kun on nähnyt kaikenlaista pelipalimestaa. Vaikka olisi kuinka hienot verkkosivut tai hyvät tuotteet siellä myynnissä, niin jos kaupparatkaisu on vaikea käyttää tai epäluotettava, jää monesti tilaus tekemättä. Jokaisessa firmassa, joka tekee web-ratkaisuita, pitäisi olla käytettävyyden päälle tajuava graafikko tai koodari, mielellään molemmat.

No, täytyy olla yhteydessä Megaan ja kysellä, millon Jogea taas saa. Ne vastaa aina 1-2 vrk:n sisällä kaikkiin meilihin ja on muutenkin tosi ystävällistä poppoota. Suosittelen.

Tänään olen henkisesti tsempannut itseni altaalle huomenna. Siistii. Vesi on varmaan jäistä, kun se allas on siellä hotellin kellarikerroksessa. Ei voi mitään, se on nyt mentävä vaan. Täytynee hankkia kuivapuku kaverilta lainaksi. ;) Ei vaan, kohtahan se on jo kesä, niin pääsee järveen. Voi vidu, sekin saatana tulee taas. Kesä. Hitto, ei viitti ees miettiä, kun viime kesäkin meni niin ketuiksi himassa maatessa. Käytännössä vietin viime kesän porukoitten olkkarissa patjalla pipo päässä, huivi kaulassa lepuuttuaen hermostoa fyssarin käskystä. Ei ollut hauskaa aikaa.

Ei kommentteja: