lauantai 17. tammikuuta 2009

Pahin ohi (Fedja)

Ihanaa. Nukkuin viime yönä. Oli jo toinen nukuttu yö tälle viikolle. Tosi hieno fiilis. Olen niin paketissa, kun voi olla, mutta on siistiä, kun lataaminen onnistui. Ja hieno sääkin ulkona.

Tulehdustilakin lähti helpottamaan sitten keskiviikon jälkeen. Huippu juttu, tosi huippu ettei sitä pitempää kauhua tarvinnut elää. Siistiä joka kerta, kun sen saa torpedoitua. En tiedä sitten onko syynä neurolipidien tukeva vaikutus hermostolle ja aivoille. Todellista niskan tilannetta en vielä tiedä, kun olen ollut paketissa koko viikon, mutta tänään ja huomenna venytellään ja jumpataankin. Ainakin kokeillaan seurauksia.
Tällaista karmean kuuloista tavaraa syön. Nisäkkäiden hermokudoksesta uutettua. Aika karmean makuista.
Neurolipidi - tuoteseloste
Löysin vielä pari lausetta:
NEUROLIPIDI/NEUROGLANDIN
- tarvitaan vaurioituneiden limakalvojen korjauksess
- hyviä ärtyneen suolen hoidossa
Hyvä, hyvä, jos vielä suolistoonkin vaikuttaisi. Minä uskon ainakin vakaasti, vaikka ei olisi näyttöön perustuva. Oli kalliskin 90e, tätyy silloin vaikuttaa, pakko. Ja koska uskon vakaasti, että vaikuttaa, niin ei voi olla vaikuttamatta :>. Näinhän se menee.

Hoitojakso pääsee siis kaiken todennäköisyyden mukaan alkuun maantaina.

6 kommenttia:

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Hienoo Fedja hienoa! :) Kerro sit, mitä kuuluu hoidon jlk, kun pystyt. Pitäisköhän ittekin kokeilla neurolipidejä... Kuulosti pelottavalta. ;)

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Kenen valmistajan neurolipidejä noi muuten on?

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Nyt aloin oikein miettiä, että pitäisköhän sitä kokeilla gluteiinitonta ruokavaliota. Hmm. Mutta mikä se on? Kai se selvii jonkun liiton sivuilta. Käynpäs tutkimassa. Mutta ilmeisesti perusviljat pois. Kaura kai menettelee... Joo, tyypataas pari viikkoa, että mitä käy.

Fedja kirjoitti...

Biomed:in. Taisi olla tuossa toisessa linkissä.

Jos sulla vatsa toimiin, niin luulisi, ettei siinä suurempaa ongelmaa ole. Pystyt kummiskin veteleen nassuus hampurilaisia tai pannaria. Ei se ihan kurjassa jamassa voi olla.

Mulla on 2 sivuiset ruokavalio-ohjeet P.Heinoselta. Sen lisäksi Päivi Mäkeläiseltä, joka on suolisto-ongelmiin perehtynyt antioksidanttiklinikan lääkäri. Voin skannata ja lähettää sivut, jos kiinnostaa.

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Noista vois olla kyllä mun siskoll apua. Pistä ihmeessä tuleen. Ehkä mä pysyn pannareissa... Ettei tuu uutta shokkia. Mut noista neurolipideistää ois kyllä kaikille hyötyä, vaikka tyyriitähän ne on.

Fedja kirjoitti...

Toisaalta, mikä estää kokeilemasta. Ei se kovin pahaakaan tee, kun par viikkoa syö gluteenitonta.

Mun mielestä kyllä tärkeämpää on se, että syö esim. täysjyväviljoja kuin gluteenitonta. Gluteeniton tarjonta kaupassa on melko ravintoköyhää. Esim. leivät melkein täyttä tärkkelystä. Ja tosi paljon lisäaineita, joita välttelen kaikin keinoin, joten siinä mielessä gluteeniton ei ole parempi vaihtoehto. Jos suolisto ei ole kunnossa, nykyään jo näyttöön perustuvan lääketieteen puolellakin mulle suositeltiin maidotonta ja gluteenitonta ruokavaliota.