tiistai 18. marraskuuta 2008

Jauhelihapastaa (Tahdonvoimaa)

Tänään askartelin jauhelihapastaa. Ei muuta kuin fusillit ja kastikkeet pataan ja ripaus ruokakermaa, että sai vähän makua. Jauhelihan paistossa alkoi käsi heti väsyä ja tyttö tippua maan läpi, kun alaranka antaa periksi kumarassa asennossa. On kyllä niin PERSEESTÄ. Perskuta, kun löi korvatkin lukkoon ja puudutti naaman, on taas tullut huhkittua. No, makoillaan pois. Huomenna sitten fyssarille! Jesh!!!

Onkohan Treella jotkut lentoharjoitukset menossa, kun Hornettia nousee tosta vierestä koko ajan? Aamulla luulin, että sota oli syttynyt, sen verran kova mekkala niistä kuuluu. Hetken jo ajattelin, että löytyykö todella murhe, joka jättäisi oman terveyteni kakkoseksi? Ei onneksi.

Sainpas hoidettua tosta yhden työjutunkin. Uuden asiakkaan lämmittelyä. Kivaa!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

LUULIT, että on sota syttynyt? Etkö sä oo kuullut? Me ollaan sodassa Venäjän kanssa, kun se puutulliriita karkas käsistä...

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Melkein menin tohon... ;) No, ei sentään... Tsekkasin tosin heti pörssin tilanteen. ;) Kuinkas DD:n back voi?

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Mulla huomenna totuuden hetki. Kahdeskymmenes fyssarikerta. Mulle on luvattu, että selviän tästä n. 40:llä. Mutta millä ajalla? ;) Täytyy muistaa kysyä siitä Flexi-Barista... Jaahas, kai se täytyis vielä pari työjuttua tehdä, kun nyt kuntoa on.

Fedja kirjoitti...

On se sota syttynyt. Täälläkin lentää lenskarit.

Ettei vain olisi Tampere ja Oulu kahakoissa. Tampereen punaiset ja Oulun valkoiset.