sunnuntai 16. marraskuuta 2008

Separit (Tahdonvoimaa)

Näin se menee laidasta toiseen. Kolme viikkoa erinomainen nousujohde, ja tänään illalla: totaalinen floppi. Olo on samanlainen kuin viimeksi lokakuun flobissa. Toivottavasti ei kestä nyt 3 viikkoa!

Sattuu joka paikkaan, ei pysty liikkuun, kun on kankea olo, tärisee vaan kaikki paikat ja ei voi edes kuvitella, että lähtis altaalle maanantaina. Kuselle meneminen on maksimi. Koko päivän makasin tänään ja eilen, eipä auttanut. Makaan vielä su, ma ti ja ehkä ke on sitten jo parempi olo, että sais ne uudet liikkeet.

Kaava on tuttu: C6 pettää, C2-jumittaa, selkä/jalkajumi, yläniskajumi ja lopulta autonomisen- ja kipuhermoston totaalinen sekoaminen. Tätä samaa ympärää on nyt pyöritty 3 kuukautta.

Ilmeisesti paranemisessa ollaan tultu johku pisteeseen, jonka yli ei vaan pääse. Eli miten vaan - reippaasti, rauhassa, normaalisti, säästellen - niin lopputulos on aina sama - enemmän tai vähemmän masentava. Täytyy tostakin kysyä fyssarilta, että meneekö tämä paraneminen ihan oikeesti näin, että se saatana sahaa ylös-alas voinnin kanssa vai tuleekohan musta sen ensimmäinen potilas, jota hän ei pystynyt auttamaan. Surullista.

Taistelija-tatuoinnin sijasta taidankin tatuoida isolla perseeseen:
Whiplash on hanurista.
www.retkahdusvamma.fi

Ja osoitan Sir Richard Bransoninkin toiseksi jättävät PR-kykyni ja poltan tseni näyttävästi ensi juhannuksena tossa naapurissa Tammelantorilla. ;)

Että mitäs tässä sen kummempia lätisemään. Yritänpä nyt nukahtaa - viinin ja tabujen voimalla. Ja turha mainita, että vitutusmittari on sratosfääriäkin (vai mikä se nyt oli?;) korkeammalla.

Taas kerran tulee mieleen, että jaahas, jaahas, pikkujouluaikaa, kaverit viihteellä, kaikilla hyvä mieli ja hauskaa, joulu tulossa, ihmiset innoissaan. Ja saatana - Tahdonvoimaa makaa paskana himassa ja sen mies on kattellut leffoja yksin kohta 4 kuukautta, koska se viettää sympatia-aikaa mun kanssa täällä, ettei nyt aina joudu yksin oleen! Ihanaa sinänsä. Itse oon päättänyt, etten enää katso leffoja ennen kuin tsekata ne istualteen sohvalla. Ootellaan...

1 kommentti:

Fedja kirjoitti...

Tahdonvoimaa. Se on vain väliaikaista tuo takapakki!

Tuossa vaiheessa, kun neuraalikudos on löysällä ja on miellyttävä väsyn ja rentoutumisen tunne, niin se helposti menee tsikkuraan uudelleen.