torstai 20. marraskuuta 2008

Yhteneväiset Th-Rtg kuvat (Fedja)

Huvikseen taas leikin radiologia ja vertasin th-Rtg kuvia vuodelta -98 ja 2001 laittamalla kuvat päällekkäin. Alaosan (lantionikamat 2kpl ja th-11 ja th-12) sain päällekkäin, mutta th-10 kohdalla alkoi poikkeamaan. Rintarangan yläosassa heitto oli jo yli 1cm. Kumpikahan on muuttunut, minun ranka vai Rtg-kuvat. Mielenkiintoista olisi tietää voiko tuollainen muutos tulla siitä minkälaiseen asentoon menee kuvattaessa. Mistäkähän kohti se rintaranka nyt liikkuukaan?

Eilen onnistui kuntoilu. Kävin uimahallissakin. Ja huippu juttu, kun monitoimialtaan vesi tuntui lämpimältä, kun se viime kerralla oli kylmää jo alussa. Tänään en ole vielä aloittanutkaan, kun on taas kiinnostanut muut asiat. Ei jaksa joka päivä, kun saa samat rutiinit tehdä päivästä toiseen ja aamulla olet taas samassa paketissa. Ei ihan kumminkaan niin pahassa paketissa ole kuntoilupäivän jälkeen aamulla, kun jos on syönyt tietokonemyrkkyä.

1 kommentti:

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Se on muuten totta, että kun on paremmassa kunnossa niin ei ole kylmä ja normaalisti "viileä" allas tuntuu lämpimältä. :)