tiistai 18. marraskuuta 2008

Joutsenen untuvatyyny hyvä (Tahdonvoimaa)

Sanottakoon vielä, että ainakin ekan yön perusteella tyyny oli erinomainen! :) Onhan se pirun matala, mutta enpä minäkään kovin iso tyttö ole.

9 kommenttia:

Roosa kirjoitti...

No niin, kävin taas lääkärissä, multa siis löytyi ne kaks välilevypullistumaa kaularangasta ja ligamenttivenähdys (elangoituminen tms). EI kuulemma leikata, eikä voi oikein muuta tehdä, kuin yrittää kuntouttamalla saada paremaksi... huh huh! Ongelma vaan on, että kuka maksaa kuntoutuksen, maksaa kuulemma reilu 300 e/vrk... tarvitsen juuri minun vaivoihini räätälöidyn, mutta mistäpä sen saisi, kun kukaan ei maksa ja itsellä ei ole tuollaisia summia, kun jo funktionaalisen MRIin itse maksoin... ELi vikaa siis löytyi, mutta pahempi vaan, että hankalampi on sitä parantaa!

KELA yllätti ja maksoi yhtäkkiä päivärahat kevään ajalta! Nyt haussa kuntoutustuki elokuusta alkaen, ja myös kipupolille menen ens vko, josko sieltä saisi kuntoutussitoumuksen tms. KÄYTTEKÖ omalla kustannuksella fysioterapiassa? Minäkn kävin viime syksynä, mutta siitä ei ollut apua vaan päinvastoin pahensi. Lääkäri sanoi, että nämä eivät ole kulumavaurioita vaan kolarista johtuvia, koska ligamentti ei voi venähtää muuten, MITEN SAAN MYÖS VAKUUTUSYHTIÖN myöntämään sen?

Tietääkö joku vielä jotain siitä tapauksesta, jossa 11 v jälkeen voitti whiplash tapauksen? Tarvitsen hyviä neuvoja, kuka olisi asianajaja jne :(

Eipä valoisalta vaikuta, NELJä vuotta tässä on jo kulunut!

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Moi!

Meitsi ei tiedä siitä juristista. Sorry! Mutta edellen muistutan siitä Tampereen hoitopaikasta. Se on 60-70 e/kerta (en muista tarkkaan) miinus kela-korvaus, joten vähän eri kaliiperia kun toi 300 e/vrk. Mä käyn omalla kustannuksella, koska tuottaa niin hyvää tulosta. Ja kun siellä ei tartte koko ajan ravata, vaan olennaista on oma harjoittelu. Sillä mä pysyn kunnossa.

Toi on kyllä niin perse tilanne, ettei vakuutusyhtiö muka myönnä noin selvää casiä... Ei auta sun kun kaivaa sen asianajajan tiedot, joka tosta tietää. Tietääkö joku muu tätä blogia lukeva hänen nimeä?

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Mulla on myös ligamentti/kaikki ligamentit kaularangasta venähtäneet mutta ne on onneks koko elämän uusiutuvaa tavaraa!

Roosa kirjoitti...

Miten sun ligamentti venähdys on diagnosoitu? Mula ei näkynyt tavam Mri kuvissa mutta Fmri kuvissa näkyi...

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Käsin tutkimalla/tavallisesta MRI:stä. Ja oireista. Kuulemma jokainen, jolla niska retkahtaa, joutuupi enemmän tai vähemmän ligamenttivammojen kohteeksi. Luonnollista. Eli sama kun nilkka nyrjähtää, aina venyy tai repee jotain, jos on oireita, kuten turvotusta tai kipua.

Roosa kirjoitti...

mitä tarkoitat että ne uusiutuu, kuinka pian? EI ainakaan neljässä vuodessa vielä :) täytyy soittaa sinne Treen paikkaan ja kysellä josko pääsisi käymään, pe yritin soittaa, mutta ovat kiinni perjantaisin.

Kaulaa kiristää koko ajan kuin jokin panta olisi, ja joku kiristää ruuvia kierros kierrokselta. JO NELJÄ vuotta! Mutta vauhtia oli tosiaan se 80 mk/h ja iso rengas, kuin olisin kallioon ajanut, ei helvetti, mun loppuelämä on pilalla, kyllä toivo on mennyttä...

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Ne uusiutuu treenaamalla - koko elämän. :) Varaa webistä aika? Ilman lekurin konsultaatiota ei pääse fyssarille. Ne räätälöi just sulle ohjelmat ja hoitaa metodeilla, joista et varmaan ole kuullutkaan. Eihän ne kaikkia tietty auta mutta monelle ko. paikka on ollut ns. vika apu/ainoa apua. Eli on sen arvoista kokeilla ainakin! :) Ei vielä lyödä nauloja arkkuun, kun kuntotusta ei ole edes aloitettu/kokeiltu kaikkia keinoja! :)

Fedja kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Fedja kirjoitti...

kirjoitti...

Laitoin sulle mailia Roosa aiemmin yahoo osoitteesta, johon laitoin puhelinnumeroni.

En ole varma pystyykö 11-vuoden oikeustaistelun käyneeltä saamaan apua, kun hän on lähes uupumus tilassa. Mutta minulla on jotakin tietoa asiasta.

Sitten joku sellainen raja on olemassa, että kanne pitäisi nostaa 3-vuoden sisällä. MUTTA, jos tulee uusia löydöksiä, niin ilmeisesti voi nostaa sitten myöhemminkin.

Voin kertoa kokemuksia noista oikeusjutuista Whiplash:llä joita olen kuullut. Lähes kaikki tutut Whiplash:it jotka hakevat oikeutta ovat valitusprosesseissa.

Mulla itsellä ei ole vakuutusta, niin en voi valittaakaan.

Jos haluat tietää niistä, niin laita mailia fedjairene_at_gmail.com