Keep it simple:
- 6 dl maitoa
- 2 kananmunaa (vapaan kanan!)
- 4 dl vehnäjauhoa
- 1/2 tl suolaa
- 2 rkl sokeria
Vatkataan kulhoon tossa järjestyksessä. Taikina on jees, kun se on paksumpaa kuin lettu- mutta ohuempaa kuin kakkutaikina.
Voitele peltiä korkeampi vuoka (esim. lasagne), niin tulee ihanan paksu pannari. Heitä jäkikseen 'kuohkeutumaan' 20 minuutiksi ennen paistoa.
Paista uunissa n. 30min keskitasolla. Jos teet ohuella pellillä, tulee tietty nopeammin.
Taidanpas käydä kurkkaamassa omaani nyt. :) Siellä se pöhisee.
1 kommentti:
Ps. Äläkä vatkaa sähkövatkaimella taikinaa , ettei munat saa liian kovaa kyytiä... ;) Nyt kaffeeta pannuun ja maisteleen tuotosta. Nam...
Lähetä kommentti