torstai 20. marraskuuta 2008

Olipa liposaa (Musti)

Olipa hyvä kun Tahdonvoimaa saa kaaransa alle talvirenkaat, kävin just kaupungilla ja kyllä lensi Fiestankin perä ilman revittelyä.
Huomenna lähetään aamusta ajelemaan kohti Mänttää, jossa asioidaan parissa virastossa ja sieltä matkamme jatkuu kohti Tamperetta ja Tahdonvoimaa. Iso kattila keittoa takaa sen että saamme kaikki huomenna mahat täyteen ja jälkiruuaks tietenkin KAHVIA!
Puheesta ei lähimpään kolmeen tuntiin tule loppua kun Musti ja Tahdonvoimaa kertovat kuulumisia ja mutta annetaan me puheenvuoro miespuolisellekin (ainakin 5 min.)
Aion ahtaa itseni allas reissulle mukaan, mutta ei pelkoa että itse altaaseen menen. Jos Musti sinne menis tulis siivoojille kurja urakka mopata hotellin tilat vesi tulvasta. Joten tyydyn vain katselemaan kun Tahdonvoimaa ojentelee altaassa itseään ja hyräilen musiikin tahdissa melodiaa.
Oikein sydämessä lämpimästi ailahtaa kun tiedän huomenna näkeväni Tahdonvoiman.

1 kommentti:

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Et sä nyt niin läski ole... ;) Siinä on melkein 1 m tilaa reunan ja vedenpinnan välissä ja muistetaan fysiikan lait. Mä painan 54 ja sä ehkä 75... Ja vettä on monta kuutiota!