sunnuntai 2. marraskuuta 2008

27 vuoden huoltoon (Tahdonvoimaa)

Guten Morgen!

Aamu on mitä kaunein. Arska paistaa ja on suhteellisen kuulas ja kiva syyspäivä. Eilen yöllä oli ollut pakkasta, kun Audi oli saanut huurretta lasiin. Pitäis ostaa siihen uusi akku, koska ajelen sillä vaan poolille ja takas ja toi vanha akku ei oikein diggaa moisista pikkupätkistä. Eihän se ehdi ladata siinä matkalla. Mut jos ei ole talvirenkaita, ei tartte akkuakaan. ;)

Audi (oikealta nimeltä White Baby Bitch) kävi huolloa juuri. Voi kumpa meille ihmisillekin olisi sellainen samanlainen ohjelma, jolla voitaisiin ennaltaehkäistä tulevat ongelmat. Kyllähän perukoulussa ja lukiossa on vielä jotain tarkastuksia, mutta siihen ne loppuukin.

Juuri kun todellinen stressaaminen alkaa nuorena aikuisena korkeakoulussa/ekassa työpaikassa jne. niin sitten ihmiset ovatkin omillaan.

Ja psykologiaa lukeneena voin vain todeta, että suurin stressi liittyy juuri isoimpiin muutostilanteisiin elämässä eli juurikin esim. muuttoon kotoa, opintojen aloittamiseen, valmistumiseen jne. Silloin on se älyttömin kiire, eikä kehon varoitusmerkkejä edes huomaa. Jos olisin kokenut omat oireeni lukiossa, olisin tiedostanut ne ihan eri tavalla, kun hektisessä kauppiksessa, jossa aika meni opiskeluun ja bilettämiseen.

Tai ehkä toisin päin! ;)

Ei kommentteja: