tiistai 4. marraskuuta 2008

Positiivistakin (Tahdonvoimaa)

Jos jotain positiivista haluaa hakea, niin tässä tulee itsepetosta:

Eipä ole korvat huutanut, raksunut tai lurpsahdelleet viime fyssarin jälkeen. Eli melkein viikkoon! Ja vahasysteemi pelittää niinkuin normaaleilla ihmisillä. Vaikka ranka meneekin tukkoon, niin silti höröttimet pysyy auki. Seisoessa/istuessa lähtee heittään painetta korviin mutta huomattavasti vähemmän kuin ennen.

Yläniska on kestänyt hienosti! Ei ole puudutellut oikeaa puolta kasvoista. Myöskään kuula ei jumita, eikä juuri ole sattunut takaraivoon/puudutellut.

Pää kääntyy suht symmetrisesti molempiin suuntiin ja pystyy katsomaan alaspäin. Kinnaa vas. C3 ja oikeelta C2 ja C6. Kaulan koukistajat on tuottaneet lihakset, koska pitovoimaa
(pään nosto tasaiselta alustalta ja pito vaakatasossa) on jo 40 sekunnin edestä. Ekalla kerralla fyssarilla sitä oli 1 sekunti ja sit alkoi koko kroppa täristä.. ;)

Leuka on toiminut, ei jumittanut. Täytyy alkaa funtsia sitä hamppilekuria/purentafysiologia kohta.

Lonkat, nilkat ja polvet on suht ok. Hartia/rintaranka/olat sekä kyljet ja vatsa jumittaa. Samoin alaselkä.

Myös White Baby Bitch säästyy myymiseltä. Miekkonen osti ja vaihtoi uuden akun ja se käynnistyi ok. Katotaan vielä huomenna uudestaan, kun lähden altaalle. Jos se jättää mut sinne Kauppiin, niin varaan välittömästi ajan Syrjälän Autosähköön Pirkkalaan, pistän pojan kuntoon ja myynti-ilmoituksen.

Olisihan se hirveetä katkaista näin vahva side, mitä meillekin on syntynyt WBB:n kanssa mutta siinä ei ole ollut mitään vikaa koskaan ja just siksi oon niin tykännyt siitä. Eikun... Taisin mä sen ajaa RiverGolffin pihasta pois kaasutellessani johonkin kuoppaan, niin siitä hajos joku sivuakselin kumitulppa...

Mä inhoon huoltamoilla ramppaamista, vaikka oonkin luonut niihin aika hyvät suhteet muinoin. Omistin exän kanssa sellaisen vuoden -89 Mazda 323:n, joka vietti enemmän aikaa huoltamolla kuin ajossa. Viimeksikin Audi vuosihuollettiin -15 prosentin hintaan, kun oli tuttu putiikki ja tiskasin remppapoikien loputtoman astiavuoren odotellessani. ;)

Ei kommentteja: