torstai 6. marraskuuta 2008

Vielä Roosalle vinkkejä(Tahdonvoimaa)

Luin Roosa meilisi uudestaan ja sanoit näin:

Niskassa minimaalisia degeneratiivia muutoksia, oikoryhti. Tapaturmalautakunta laittoi valituksen hylkäykseen perusteeksi, että nämä minimaaliset muutokset aiheuttaa oireet. Vaikka useampi erikoislääkäri laittanut että kolarissa syntynyt whiplash.

--
Tuostahan voi TIETENKIN valittaa!! Suorastaan törkeää kumota neljän erikoislääkärin mielipide tuolla tavalla. Ja etenkin, jos saat vielä tälläkin hetkellä puoltavia lekureita mukaan, niin ei luulis olevan ongelma viedä juttu käräjille.

Pyydä ainakin alkuun vakuutusyhtiöstä KAIKKI sinua koskevat potilasrekisteritiedot mm. käsittelypöytäkirjat. Älä sano puhelimessa (puhelut nauhoitetaan!), mihin niitä aiot käyttää. Ole muutenkin mahdollisimman vähäsanainen ja kohtelias, niin saat paremmin, mitä haluat.
Henkilötietolain mukaan sinulla oikeus kaikkeen itseäsi koskevaan tietoon, myös vakuutusyhtiön omaavaan sellaiseen.

Soita myös kaikki sinua hoitaneet tahot läpi ja pyydä lekureiden epikriisit itsellesi. Ne ei maksa mitään. Pyydä myös magneettikuvien lausunnot, jollei niitä sinulla jo ole.

Ota ne mukaan myös fysiatrille, jolle nyt seuraavaksi olet menossa. Kuinka nopeasti termi retkahdusvamma ilmestyi diagnoosiin? Eli kuinka nopeasti sait diagnoosin?

Samoin pyydä poliisilta (tai kuka nyt kirjaa ylös, miten onnettomuus tarkalleen tapahtui) onnettomuuteen liittyvät pöytäkirjat/dokumentit, joissa on kuvattu tapahtumamekanismi tarkasti.

Voi kyllä olla, että tarvitset tuohon asianajajan avuksesi. Mutta jos noilla perustein on hylätty, niin toivoa on, että vielä joutuu Tapiola maksumieheksi! :)

Fedja kertoi, että joku 11 vuotta asiasta tapellut henkilö oli voittanut ko. tyyppisen jutun, joten se on tärkeä ennakkotapaus muillekin! Kukakohan siinä oli asianajajana?

Ps. Jos sinulla on laajennettu kotivakuutus, niin tarkasta toki, mitä asianajokuluja siihen sisältyy korvattavaksi.

Ei kommentteja: