maanantai 3. marraskuuta 2008

Selkä jumitus ( Musti )

Niinpä, kuka käski pestä pyykkiä, imuroida, järjestää vaatekaapin, pestä astiat, käydä kaupas, ei kukaan, mut kun Mustin luonteeseen vaan kuuluu auttaa silloin kun Tahdonvoimaa ei itse voi noita hommia tehdä. Nyt alko riipiin keskiselästä pakaran kautta reiteen ja kauheen kauan en tässä koneella minäkään pysty istuun.
Kun luin Tahdonvoiman kirjoittamaa blogia niin kumminkin minulta jäi yksi tärkeä työ tekemäti, jonka tuo ryökäle tietenkin meni taas tekemään ja kuten tekstissäkin oikein arvasi, sai Mustin karvat nousemaan pystyyn. Että alkoi jynssään sitä kaulapantaa, joka on monen kuukauden käytöstä muuttanut väriään valkoisesta mustaksi. Ja oikein useammalla vedellä viruttikin ja toimi lopuksi linkona sitä vääntäessään..
No olenhan minä ylpeä sinusta kun teit tuollaisen työn, kun kuntos on se mikä on, mut toisaalta kauhistuttaa kun Mustin silmä välttää niin hermosto täytyy ehdoin tahdoin pistää hepaamaan.

Mutta kyllä meni päivät niin nopeasti Mansessa, ei siinä kelloa keritty katteleen. Ensin kukuttiin pitkälle yöhön ja sitte nukuttiin nettiradion iki ihaniin biiseihin...

Nyt alkaa selkä lähetteleen sellasia merkkejä et on ihan pakko hellittää, sillä tää asento ei oo sille maailman paras. Laitoin reilu puol tuntia sitte saunan päälle ja luulenpa että makoisat löylyt siellä jo odottaa kylpijäänsä. Eri asia on, kuka minut nostaa sinne lauteille, jos tuo selkä oikein alkaa siinä jumittaan. Muutama viikko sitten kumarruin heittään löylyä kiukaalle ja sinne jäin ylälauteille kuin russakka... Kurkku suorana kiljuin ja vihdoin mieheni puuskutti paikalle ja ihmetteli tullessaan, " kylläpäs sinusta on nykyään tullu oikein saunassa eläjä, täytys varmaan ilmottaa Heinolan löylykisaan". No kyllä hymy hyyty kun näki minun ilmeeni ja joutui vielä vintsuaan minut sieltä alaskin. Ja seuraavana viikkona ei liiemmin kiivetty ylälauteille ja kotihommat hoiti kukas muu kuin oma auttavainen miehen körilääni..
Nyt lähden kattoon kuinka minun tällä kertaa käy, nyt ei ole edes miestä auttamassa, lähti just yötöihin, joten voipa olla et löydän itteni aamulla lauteilta.

Taidanpa ottaa kännykän mukaan, aika menee nopeammin ja tulee soitettua kaikki kaukaisetkin sukulaiset läpi. Ja ihan ekana pirautan tietenkin Tahdonvoiman känsään ja arvuutan missä Musti luuraa...

Ei kommentteja: