torstai 6. marraskuuta 2008

Vihainen puolestasi Fedja... (Musti)

Ajattelin vilkaista vaan nopeasti Taistelija blogin läpi, mutta luettuani Fedjan kirjoituksen täytyi tietenkin antaa kommentti, vaikka kello on pian yksi yöllä.
Munista täytys hirttää tollanen lekuri, jos sillä edes on niitä... Kyllä oli tosi törkeää käytöstä sinua kohtaan ja on ihan oikein että teet hänestä valituksen. Eikö ole tarpeeksi kauheaa kun joutuu 11 vuotta taistelemaan kauhean sairauden kanssa, ettei tuollaista sontaa tarvis enää kuunnella ja vielä lekurin suusta, jonka pitäis auttaa ja osoittaa myötätuntoa. VOI SAATANA, sanoo Mustikin ja silmissä ihan säkenöi salamat.
Toinen jonka puolesta olen surrut ja kiroillut on tietenkin Tahdonvoimaa, joka tuossa aikaisemmassa kirjoituksessa kertoi kaikille blogissa vieraileville, kuinka Tampereen lekurit tekevät myös vääriä diagnooseja pitkittäen nuoren naisen hirveitä kärsimyksiä. VOI SAATANA, sanoo Musti jo toisen kerran ja jos lekurit olis tässä, niin katse voisi tappaa....
Minun piti kertoa oma pieni tarinani, mutta kun luin Fedjan ja Tahdonvoiman kirjoitukset en enää löydä oikeita lauseita omaani. Mutta onhan päivä vielä huomennakin.

Ei kommentteja: