perjantai 7. marraskuuta 2008

Yksi aamu ilman jumia (Tahdonvoimaa)

Taas yksi aamu ja päivä ilman hirveetä jumitusta! Nopeasti takaisin sänkyyn päivällisen jälkeen: eli jauhelihakeittoa. ;)

Tänään pidän totaalisen lepuutuspäivän/illan, koska nyt mennään ihan siinä rajoilla, että ranka on saanut liikaa rasitusta ja tiksaa hartioitten kohdalta lopullisesti. Oon taas sanonut näin 10 pvää mutta nyt lepään oikeesti. ;)

Tein muuten aamulla jotain, mitä en aatellut koskaan voivani tehdä. Istuin sängyllä ja söin ruisleipäni ja kahvini ja käynnistin samalla läppäriä. Ei olisi uskonut, että tossa asennossa pystyn enää olemaan sekuntiakaan. Mutta pikkuhiljaa se kestävyys ja liikkeiden luonnollisuus kai tulee takaisin!

Olihan se lekurikin pistänyt tavoitteeksi kuntoutussuunnitelmaan: kaularangan kuormituskestävyyden palauttaminen lihasintensiteettiä asteittain fysioterapiassa nostaen. Ei sentään lukenut, mihin mennessä... Siitähän tässä on nyt kyse, ettei vaan jaksa vielä kantaa tota keskiniskaa! Mutta riittävän kauan kun hinkkaa limejä naruja, niin maybe!

On mulla se DirtyDeedsin mainitsema Flexi-Bar, mainio (ja helvetin kallis!) väline. Ostin sen aikoinaan töihin taukojumppavirikkeeksi, mutta aion omia sen hetkeksi tulevaisuudessa. En tosin usko, että alarangan hallinta vielä riittää sillä harjoitteluun. Täytyypi kysyä fyssarilta, kun meen 19.11. Todennäköisesti vetää vaan enemmän jumiin, jos alan sillä treenaan, koska tuki ei riitä edes kävelyyn. Mutta ehkä keväällä!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Varovasti, varovasti! Flexi-barilla suositellaan normaalikuntoisillakin ihmisillä vaan 3 x 15 min / vko. Joten tyydy muutamaan 30 sekunnin satsiin muutama kerta viikossa ja sekin sitten hyvin vähäisellä powerilla watkaten... Liian kova ja innokas treeni voi tosiaan olla noin herkässä tilanteessa pahasta...