torstai 6. marraskuuta 2008

Roosalle3 (Tahdonvoimaa)

Kyl sä osaat käyttää. Se on niin helppo ohjelma, että kun pari kertaa kirjoittaa, niin osaa. Oothan sä selvinnyt tässä helvetillisessä retkuviidakossakin Kelan, Tapiolan yms. byrokraattipaskojen keskellä.

Joo, pullistumat: Aattelin vaan, että Tapiola ihan varmaan väittää, että oireet johtuu pullistumista! Mutta ne vois johtua, jos niitä ei ole aikaisemmin kuvissa ollut ja oireita on ollut? ;)

Puhu siellä Ortonilla ko. lekurista/hoitopaikasta Treella. Ne lääkärit on hyviä kollegoja ja kannattaa ns. samaa ajatussuuntaa näissä retkahdusvamma-asioissa, vaikka tämä trelainenkin onkin erikoistunut whiplashiin paljon aikaisemmin kuin Ortonin kaverit. ;) Mutta hyviä ovat molemmat! Kysy ihmeessä myös Ortonin hepun mielipidettä tohon asian eteenpäin viemiseksi.

Ja jos/kun joskus haluat kirjoittajaoikeudet, niin ilmoita, niin kutsun sinut. Kutsu tulee sun gmailiin ja käyt vain hyväksymässä sen.

Sitten pääset sieltä taistelijat.blogspot.com-sivun ylälaidasta 'kirjaudu sisään' -kohdasta sun gmailin (Roosa-tilin) tunnareilla sisään. Saat sit lisäohjeita, jos tarttet. Mutta ei sillä pahaa voi saada aikaan. Jopa Musti, 53, vee, joka on anti-nörtti käyttää Bloggeria kätevästi.

Ei meillä muita sääntöjä ole, kuin:
1. Otsikon perään oma nimimerkki sulkuihin
2. Tägit on niitä julkaisumerkintöjä, eli ydinsanoja, joita sun kirjoituksessa esiintyy. Ne näkyy siinä blogissa oikeella sinisellä ja niitä klikkaamalla lukijat pääsee tiettyjä hakusanoja sisältäviin juttuihin. Toki ne vaikuttaa myös esim. blogin sijoittumiseen Google- yms. hauissa mutta ei vaikuta sinuun ne jutut. Sä lisäät sanat siellä, kun olet kirjoittanut tekstin. Siinä alapuolella lukee julkaisumerkinnät ja on valkoinen laatikko niille. Siihen muutama avainsana vaan, jos muistat laittaa. En mä aina itsekään muista. ;)
3. Yritetään olla positiivisia, vaikkei se aina ole helppoa
4. Ei puhuta siitä trelaisesta paikasta nimeltä, kun oon niin luvannut

Ei kommentteja: