torstai 6. marraskuuta 2008

B-lausunto (Tahdonvoimaa)

Tuli tänään moinen postissa! On se lääkärini tarkka. Lausuntoa oli kaksi sivua - vasta 7 kuukauden jälkeen.

Harmillista sinänsä, että jopa magneettikuvissa näkyi C7-tason kulmakiilautuminen, eli tuo olisi niin selkeä alakaularangan retkahdusvamma, jos vaan oikaisuvaatimus työtapaturmasta menee läpi Tapaturmalautakunnassa. Eihän se mene, tiedän...

Suoraan sanoen vituttaa ihan sikana, etten vaan tajunnut valehdella, että kaatuminen sattui vaikkapa kesken seminaarin. Nyt muutaman tunnin viive muuttaa vakuutusyhtiön/TLK:n käsityksen siitä, mikä oli vapaa- ja mitä työaikaa niin, että maksan todennäköisesti itse kiltisti 2500 e fysioterapioista. Ehkä enemmänkin, jos tämä vielä tästä kroonistuu.

Jos toi menee mun vapaa-ajan tapaturmavakuutukseen, niin se ei korvaa fysioterapiaa, paitsi leikkauksen ja kipsauksen jälkihoitona. Ehkä mun täytyy antaa vasemmalle kyynärpäälle pari iskua vasaralla ja leikkauttaa se! Sittenhän vakuutus korvaisi fysioterapiat. Mitä siellä sitten hoidetaan, on mun oma asiani. Vakuutusyhtiöt sumuttaa ihmisiä ihan satanolla, niin tossakin olisi voinut vetää vähän kotiinpäin, jos ois ollut fiksu. Nyt tapellaan muutamasta tunnista ja ohjelman sisällön tulkinnasta. Voi luoja, että sapettaa. Jos saisin vielä joskus jostain jonkun vakuutuksen, lähtisin Pohjolasta alta aikayksikön. Autovakuutuksen kilpailutinkin jo. ;)

Ja lisää paskaa: minulla oli erinomainen sairaskuluvakuutus Pohjolassa. Siinä oli 50 e omavastuu per vuosi per kaikki sairaudet ja niska-hartiaongelmat rajattu pois vuoteen 2012 asti. No, kun Pohjola teki meille erinomaisen diilin omavastuuttomasta Yrittäjävakuutuksesta (sairaskulu ja tapaturma), niin tottakai vaihdoin omani siihen. Kas, kas, nyt Pohjola sitten päätti lakkauttaa koko Yrittäjävakuutuksen ja irtisanoi sen vuoden loppuun. Ja nyt pitäisi hankkia sitten uudelleen sairaskuluvakuutus itselleen!

Mitäs luulette, mitkä kaikki sairaudet multa rajataan pois? Varmaan KAIKKI. Tyyliin vakuutus ei korvaa persreiän kolotusta eikä silmäongelmia, koska ne oletettavasti Pohjolan mielestä johtuu retkahdusvammasta. Voi saatana, sapettaa jo nyt. Ehkä nyt on aika siirtää kaikki vakuutukset pois Pohjolasta, kun tämä case on käsitelty loppuun. Sekä omat, että firman vakuutukset siis.

Ei kommentteja: