maanantai 3. marraskuuta 2008

Olen masokisti ja timmissä kunnossa ja kilipää (Tahdonvoimaa)

Koska ei ole enää väliä, onko asteikolla 1-10 kipeä 4, 5, 6 vai 7, niin päätinpäs rääkätä itseäni. Pesin käsin kevyessä etukumarassa vessan lavuaarissa niskatukeni.

Luonnollisesti siis samainen tuki ei siis ollut kaulassani, joten rasitusta tuli oikein huolella suoraan C6-7 tasolle. Vittu, siinähän kehittyy. Lekurit käskee siedättää, niin siedätetään sitten taas, kun just on päästy jaloilleen. (Toi lause oli Mustin kauhuksi...)

Taatakseni helvetin huonon olon huomiseksi pesin tuen (jonka nimi on muuten Läheinen;) kahdella vedellä, huuhtelin vielä erikseen ja rutistin kaksin käsin kuivaksi niin lujaa, kun hennoista olkapäistä ja haboista lähti.

Sitten vielä kuivatin hiustenkuivaajalla (lisärasitusta oikeelle kädelle!) ja seuraavat 3 päivää odotan, että se kuivaa, eli en voi käyttää sitä. Katsotaan vaan, niin kuljen märkä tuki kaulassani huomenna. ;)

Samalla huomasin vessan peilistä, että meikähän on saanut kauan kaivatut ojentajat ja jäntevän yläkropan! Täytyy myöntää, että oon aika timmissä kunnossa muutenkin.

Paino on pudonnut 6 kiloa, eli just siihen, mitä se oli ennen porvarivaiheen alkamista (eli töissä keskustassa ja ulkona syömässä joka päivä. ;) Ja muutenkin näytän oudon hyvinvoivalta näin sairaaksi ja vittuuntuneeksi.

Samalla tosin ihmettelin, miksi vasemman käden rystysiin on ilmestynyt haavat? Ei tämä nyt niin yliluonnollista pitäis olla, että arvet tulee niinkuin ev.kirkon kirjojen mukaan sanottiin käyneen Jeesukselle... Kun meen altaalle (sitten kun joskus saan uuden akun White Baby Bitchiin), täytyy kokeilla, pystynkö käveleen vetten päällä. (Anteeksi, jos nyt loukkasin suuresti uskovaisia! Tosin tämä nyt on muutenkin aika kaukana sellaisesta neutraalista/normaalista blogista;). Sairaan suuri ilo on provosoida ja heittää härskiä läppää...

Seuraavaksi varmaan isopäiset alienit kaappaa meidät outohermoiset (mun fyssarin johdolla tietty) johonkin Retku-planeetalle ja jalostavat meistä ihan helvetin herkkähermosen -> sensitiiviseen uuden rodun?! Sit meistä sikiää uusi ihmiskunta, jonne ei ole mitään asiaa ei-herkkiksillä. Siellä pumpataan neuraalikudosta 12/7 (ja muuten lööpäillaan) ja Suomen KELA maksaa siitä 4000 euroa kuussa. Lisäksi vakuutusyhtiöt korvaa säännöllisesti yhteisestä kassastaan Whole Body MRI-kuvaukset kaikille kerran kuussa. Utopia?

Ps. Alkaa muuten näyttää siltä, että hankin Baby Oilia iholle, Niken tiukat-piukat-pienet treenivaatteet ja teen todella Susana Spearsit. Äänestys puoltaa moista. ;)

Ei kommentteja: