perjantai 7. marraskuuta 2008

Loistavaa Fedja ja uutta ajattelutapaa (Tahdonvoimaa)

Fedja! Piru, että sä oot sisukas. Kaikesta siitä huolimatta, mikä oma olotilas on, jaksat oikeasti vielä laittaa energiaa siihen, että 'pahat' palkitaan. ;) Toi valitusasia on jättebueno juttu! Niin sitä pitää. Suomalaisessa terveydenhuoltojärjestelmässä on ihan liikaa tilaa yksittäisillä lääkäreillä ja poliklinikoilla rellestää ihan miten huvittaa. Ja senkun keskenään tekisivät mitä vaan mutta perkele, kun se tapahtuu potilaan kustannuksella, kuten tiedämme. Ei vaan voi mennä niin. Eikä toi fysiatrian puoli/kuntoutus ole ainoa. Musti voi kertoa kymmeniä tarinoita neuron puolelta, koska hänen sukulaiseltaan on leikattu monesti aivokasvain ja Musti on ns. lähin omainen. Hirveetä on...

Sitten positiivisempiin aiheisiin.
Tänään tajusin, että multahan on lähtenyt hermo-oireet melkein kokonaan pois. Siis myös sellaiset, jotka on vaivannut jo ennen tätäkin onnettomuutta.

Kuuma-kylmät on lähes kokonaan pois, suolet ja kusiputki toimii, autonominen hermosto ei ole muutenkaan saanut hirveitä kilareita. Kivut on pysynyt poissa. Mitä nyt kiristys vaivaa edelleen lapojen kohdalta mutta sekin vähenee koko ajan kun tulee tukea.

Rasitusta ei kestä röörit juuri ollenkaan muttei tarvikaan. Se kuulemma tulee aikanaan ja voi tulla isoinakin hyppäyksinäkin, sanoi fyssari! Ootellaan.

Ei kommentteja: