keskiviikko 5. marraskuuta 2008

Vahvempi nivelside (Tahdonvoimaa)

Jotenkin nyt alkaa tuntua siltä, että tässä paranemisessa tehdään merkittävää läpimurtoa pikku hiljaa. Mullahan on aina välillä ihan normaali olo, vaikka en ole malttanut sängyssä pysyäkään hartiahepauksen jäjiltä. ;)

C6 on ollut jo viikon ajan suht hyvänä, vaikka se välillä onkin separoinut rasituksesta. Mutta kuitenkin se on kestänyt ihan eri tavalla kuin vaikka syyskuussa! En mä nyt hirveesti ole liikkunut/testannut sitä esim. ulkona mutta silti se tuntuu jotenkin vahvemmalta. Jihaa!

Lisää tsemppiä saa pienistäkin asioista. Huomenna lähden altaalle hartioita vahvistamaan, mikäli WBB suostuu yhteistyöhön. Sen oon kyllä huomannut, että aikainen kuntoutus taitaa olla se taikasana tästä vammasta paranemisessa. Harmi, ettei suurin osa potilaista saa sitä varhaista diagnoosia ja välitöntä oikeaa hoitoa.

Kun oon takaisin töissä, pyydän meidän graafikkoa taittamaan whiplash-aiheisen pikkuoppaan lekureille ja henk. koht. Jaan sen kaikille fysiatreille ja neuroille Tampereella. Ihan hirveetä, että näin vakava juttu jää tunnistamatta monella lekurilla...

Ei kommentteja: