lauantai 8. marraskuuta 2008

Hassu huomio (Tahdonvoimaa)

Huomasin kummia, kun kuikkasin peiliin. Olkapääni ovat samalla korkeudella vasemman kanssa.

Mulle aina valitettiin kuvauksissa, 'ettei susta saa suorassa hyviä bikinikuvia, kun oot ihan eriparia'. En muuten oo enää. Jos vielä kameran eteen tokenen, niin sittenhän huomaavat. ;) Samoin mallitoimiston nainen muistutti mua aina eriparia olevasta alahuulesta (siis yläpäässä kuitenkin;): 'Muista korjaa oikea puoli (yllätys!) rajauskynällä symmetriseksi, kun teet itse kuvausmeikkiä'.

Mutta nyt leuka on oikeessa asennossa, ei tartte korjaa enää. Sekin on suoristunut! Siistii... Ei se fyssari puhunut paskaa, kun sanoi, että pikkuhiljaa ne raajat alkaa löytää oikeat paikkansa ja tuella ja totaalisella venyttelemättömyydellä ne saadaan pysymään siellä, missä pitää. Mutta siinä kestää, että aivot oppii oikean asennon. Nythän mun maailma on ollut vikat 5 vuotta (ainakin) vinossa, kun pää on ollut kallellaan.

Fyssari muuten sanoi, että myös mun skolioosi ja 'rasituskyttyrä' C4-C5 -tasolta tulee oikenemaan, kun sinne saadaan lihasta ja ligamentti alkaa antaa periksi! Nythän ne nikamat on melkein yhteen luutuneet, mikä siis osittain pahentaa tota C6-tason vammaa.

Ilmeisesti herkästä hermostosta on hyötyäkin - se reagoi herkästi oikein annettuun hoitoon.

Ei kommentteja: