torstai 6. marraskuuta 2008

Valitus myös minulta (Tahdonvoimaa)

Myös minulta Fedja pahoittelut sen moukkamulkun käytöksestä. Toi on niin törkeää, ettei hyvä tosi.

Aion myös itse haastaa fysiatrini (sama vamma, sama väärä diagnoosi 2003 ja 2008) sekä nyt hoitaneen neurologin ja samaisen fysiatrin hoitovirheestä. Ihan vain sen takia, ettei kukaan muu joutuisi samaan paskaan kuin me.

Jos eka fysiatri olisi diagnosoinut 2008 oikein, olisin kai ollut ilman väärää kuntoutusta takaisin työelämässä 3 kuukaudessa. Nyt sitten paskottiin niskaa ensin 2 kuukautta ja nykyinen fyssari on korjannut muiden tuhot ja sitten vasta päässyt hommiin. Vähän kun Obaman rooli Bushin jälkeen.

PERKELE. Vittu, että pistää vihaksi tämä saatanan sarvikuonojen maa, saatana. Ja ei ne neurologit ymmärrä pääsääntöisesti whiplashista/retkahdusvammasta mitään.

Tampereella tosin on yksi hyvä, joka tajuu jotain ja sanon uhallakin sen ääneen: Petteri Maunu. En tiedä edes, onko Taysissa enää... Ei tosin tunnistanut mun vammaa 03 mutta enpä tajunnut painottaakaan, että olin kaatunut sillä prätkällä 2 kk:tta ennen oireiden alkamista. Ei silloin tiennyt vielä riittävästi itse, mistä on kyse. Itse helvetti kaikki pitää tietää.

Ps. Niinhän se Tayssin ylifysiatrikin teilas mun omalekurin asenteen kuntoutukseen Tayssin altaalla, kun vesikävelyä meinasin. Vastauksen lopussa oli vielä maininta sävyyn 'vitun idiootille': Mene julkiseen uimahalliin. ;)

Ei kommentteja: