torstai 6. marraskuuta 2008

Altaalta altaalle (Tahdonvoimaa)

Kas, kas! Winter is here. Ensimmäistä kertaa altaalle mennessäni jouduin raappaamaan auton ikkunat ja siitäkön niska tykkäs. ;)

Samassa hässäkässä heitin pankkikorttini, jonka vakiopaikka on hampaiden välissä, kun en jaksa kantaa koko lompakkoa mukana, auton alle. Ihme, että sain sen kaivettua sieltä ilman apua.

Taas starttas WBB nohevasti! Eli akusta se johtui. Onneksi miekkonen ajaa huomenna Sappeelle ja takas sillä, niin saadaan lisää latausta.

Sappeella pidetään meidän firman teamleader-koulutus, jossa luonnollisesti munkin pitäisi olla kouluttamassa. Mutta NOU!

Silloin kun kaatusin, oli menossa 1. osa, laivaseminaari. Ja hupsis, nyt on menossa 3. osa. Kappas, en pääse ehkä seuraavaankaan settiin mukaan, joka alkaa taas maaliskuussa. Minkäs teet.

Hartiat on edelleen ihan pirun jakissa. Ihan sama oikeastaan, käykö altaalla vai ei. Ei siitä ole mitään hyötyä. Huominen täytyy maata vaan sängyssä ja katsoa, josko lepo auttais. Mutta ei ole vielä jumittanut muita osia hartsuista ylöspäin. Jeah. :)

Tänään oli pakko vähän avautua hotellin rouville, kun ne taas ihmetteli, miten jaksan kuntouttaa itseäni. Annoin pienen luennon vammasta, sen hoidosta ja kerroin, että mulla tässä paranemisessa pelissä mm. elämä. Eli opinnot, firma, kuvaukset, bändijutut, parisuhde, matkailu jne. Kyllä ne alkoi hiffata, kun ensin kekkasivat, ettei mulla olekaan vaan 'niska venähtänyt'/mikä tahansa itsestään selvästi paraneva juttu. Vaikka tosin mun diagnoosi on 13.4, kaularangan nyrjähdys. ;)

Lopulta päädyttiin siihen, että lupasin pitää rouville, kun oon terve, kerran viikossa allasjumpan - korvausta vastaan tottakai. Lupasivat puhua hotellin omistajalle ideastaan. Sehän on halvinta firman terveydenhuoltoa, kun on oma allas ja liikkumaan innostuneita ihmisiä. Ja onhan mulla liiksaohjaajan pätevyys (okei, yleisurheilussa mutta samat faktat ne ihmisen fysiikassa pätee;) ja 13 vee himotreenaajan ja kilpaurheilijan tausta sekä vahva puolen vuoden kokemus vesiliikunnasta! ;) Nähtävästi mistä/missä vaan tehdä bisnestä, jos oikein haluaa...

Ps. Tajusin just tänään, että mä TODELLA pelasin kaatumisen jälkeen vielä toisella viikolla mm. sulkapalloa, kun ei ollut mitään oireita! Yhtäkkiä tuli vaan mieleen, että ihmettelin miehellenikin, että miksi tämä mun oikea lapaluu ei toimi iskuissa... Että sillä viisii! Ei toi C6 sit ehkä ihan niin pahasti olekaan kyrvähtänyt, jos sillä on voinut tollastakin tehdä. ;)

Ei kommentteja: