maanantai 3. marraskuuta 2008

Kuva-arvoitus: Mitä Tahdonvoimaa tekee? (Tahdonvoi maa)

Oikea vastaus palkitaan herkällä hermostolla.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tässä kuvassa Tahdonvoimaa selkeästi dataa selällään, samalla reenaten? (Joojoo, oon vasta menossa tällä kohtaa, kun oli vuorokauden konekaranteeni). Ja jos osuin oikeeseen, niin ton palkinnon voisin lahjoittaa Aktia Henkivakuutus Oy:n KORVAUKSET -puolen virkistysrahastoon. Ja samalla kun palkinnon ohjaat eteenpäin, niin voisit lähettää sinne myös terveisiä "Ei tartte auttaa" ja "Pitäkää tunkkinne, prkl!"... En ole katkera mutta kuitenkin. ;)

-E-

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Meni niin lähelle, että voin kyllä palokita sut. Vaikka oisit sanonut, että lypsän lehmää, voin hoitaa ton homman. Mä olen vakuutusyhtiövihaaja. Ja hyvä siinä. Haukun Pohjolan kaikille ja aina. :) Mistä syystä Aktia ei halunnut sua auttaa? Muuten, joko pistetään selkä paskemmaks ja luodaan tunnarit, että pääset bloggaan. Kun olet muuten kahlannut nää 1000 tekstiä läpi, tunnet aikas pirun hyvin mun sairasminä. Ja todellisenkin. Ainoa ero on se, että sairasminä etenee hitaammin. ;) Siis jaloillaan.

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Ja oikea vastaus oli, että TV treenasi syviä vatsalihaksia tasapainottelemalla tietsikalla. Ja samalla näytti, kuinka sattuu oudoin työtapaturma ever. Lopultahan kone putosi naamaa kohti, mutta koppasin kiinni... Siinä ois taas ollut selittämistä Pohjolalle.

Anonyymi kirjoitti...

Vitsit, kerrankin voitan jotain! :D Tosin melkosen herkkä hermosto löytyy täältäkin jo entuudestaan, eli ihan hyvä ehkä tarjota Aktiallekin samat paskat.

No siis tarkoitus oli saada reumapolikäynnit, tutkimukset, lääkkeet yms. sairaskulukorvausvakuutuksen piikkiin. Piti lähettää aikamoinen määrä kaikkea sälää sinne ja lähetinkin yli 15 sivua juttuja marras-joulukuun taitteessa.

Noh, sitten ei kuulunut mitään pariin kuukauteen, kunnes tammikuun lopulla sieltä tuli sellanen vinekirje, että nytpäs tarvitaan lisää todistuksia, että oikeasti oon käynyt noilla kaikilla lekureilla, tai muuten mun hakemusta ei käsitellä. Mulle annettiin tasan viikko aikaa toimittaa vielä ~10 sivua lisää epikriisejä ja muita sinne.

Mietin siinä vittuuntumiseni keskellä, että olis vissiin pitänyt ottaa jokasella käynnillä kaverikuva ko. lääkärin kanssa ja liittää sit mukaan, että ne uskois mun OIKEASTI käyneen paikalla.

Jos samassa paikassa (entinen Veritas) on ollut yli 20 vuotta setit, enkä oo ton saman vakuutuksen piikkiin muistaakseni mitään kinunnut, niin luulis uskovan, että en yritä niitä huijata...

No loppu hyvin, kaikki hyvinkö? Juuei. Tai no korvashan ne, kokonaista 26,02€ (!!) Toi summa oli jotenkin sellanen, että en tiennyt olisko pitänyt itkeä vai nauraa... Kaikki blogaajat täällä tietänee kuitenkin millasista summista oikeesti on kyse. Ne vaan pisti siltä väliltä kadonneet rahat omavastuun piikkiin ja case closed. Joopa. Tää likka harkittee kyllä vakavasti ton sairasvakuutuksen siirtoo johkin ihan muualle. Eli nyt löysit toisen vakuutusvihaajan! ;)

Ja kyllähän tässä selän kuntoutus taas onkin edennyt sen verran, että vois pistää ranttaliks ja alkaa blogaan! En vaan vielä tiedä, että millä nimikkeellä alkaisin kirjotteleen. Elektra^ on ollut mulla järjettömän monta vuotta ja periaatteessa en sillä haluais mitään turhan henkilökohtaista julkaista, koska puolelle maailmaa se on tuttu nimike ja google löytää. ;) Olis pitänyt aatella ennen foorumille rekkaamistakin tarkemmin, kun ei sitä voinukaan sit jälkikäteen vaihtaa! Hmmh. Pitäis vissiin ruveta jollekin Spinal Destination -linjalle näiden nimimerkkien kanssa. Kuvastais paremmin. :D

Ja joo, kyllähän tässä alkaa hahmottua selkeähkö kuva sun todellisesta minästä ja etenkin nyt tietty sairasminästä. Ja kuten huomaat, en oo vieläkään kadonnut. ;) Tässä on lähinnä se vaara, että kohta musta ei sitten pääse eroon, vaikka kuinka haluais! MUAHAHAA!

Ai niin. Hyvää ystävänpäivää itse kullekin! :)

-E-

P.S. Tajusin tossa, että mullahan on olemassa varmaan puolet noista "henkilöllisyyksistä" mitä tossa alla tarjotaan... mut taidan vaan vetää anonyymillä siihen asti, ennen ku alan vuodattaa kunnolla sydänvertani. ;)

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Toihan on suoraa vittuilua... Ei jumankeuta 26 euroo... Ja miten sä et tajunnut pitää digikameraa mukana lääkärissä? Eikö Aktian sopmusehdoissa ollut mainintaa? Kyllä Pohjolalla lukee reilusti, että "me ei korvata mitään" ja "jos korvataan, niin Vakuutusoikeuden kautta"! ;)

Muuten, sähän voit repästä sen sun E-tilin kokonaan helvettiin foorumilta ja tehdä uuden. Saadaan sit nauttia susta utan sensur.

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Sairasvakuutuksen siirto paikasta toiseen taitaa olla meidän kunnossa turhaa... Kun siitä rajataan kaikki pois.

Nim. Irtisanoin omani 12 kk:ta sitten, kun Pohjola tarjos MAHTAVAN sairasvakuutuksen yrittäjälle ja sitten irtisanoikin sen 2 kk:n pääästä, kun siinä oli liian hyvät edut. Koko vakuutus poistettiin siis myynnistä. No, arvaas vaan, millaisilla ehdoilla sain sen vanhan uudelleen. Niinpä... Reilu kerho. Jäi ottamatta kokonaan. Aattelin siirtyä Tapiolaan itse jatkossa, jahka tää case on loppu. Siitä oon kuullut vähiten pahaa.