torstai 6. marraskuuta 2008

Ylikuormitusta - no ei TOD.(Tahdonvoimaa)

Luin vielä uudestaan B-lausunnon läpi.

Miten lekuri kehtas kirjoittaa, että keskikaularanka on myös ylikuormittunut ja oikean käden/rintarangan oireet sekä hermojuuriaukkoärsytys johtuu siitä? ;) Mähän oon istunut 'vaan' 10 tuntia päivässä koneella (mitä paskimmissa asennoissa ja läppärihiirellä toimien), 2 telkan ääressä ja nukkunut noin 5 tunnin unia viimeisen vuoden ennen kaatumista. Lisäksi tein kahdessa vuodessa 85 opintoviikkoa koulua, kandityön ja aika paljon muita projekteja. Ei käsitä, missä se ranka ois kuormittunut? ;) Kai se keho vaan sit tilttaa näin, että kaatuu omiin jalkoihinsa, kun on riittävän rasittunut ja väsynyt. Ja sit tulee pakkotauko kaikesta.

Yhdelle kaverille kävi tavallaan sama juttu mutta vähän eri muodossa. Yhtäkkiä sille tuli epilepsiakohtaus keskellä kirkasta päivää. Taju lähti, hermovamma tuli käteen, kusi ja paskoi housuun jne., eikä muista tietty mitään koko hommasta. Kaikki tutkittiin, kuvattiin jne. eikä syytä koskaan löydetty. Ei edes merkkejä ns. epilepsiakohtauksesta, joka pitäis kuulemma näkyä aivosähkökäyrissä jälkikäteen.

Kaveri itse päätteli, että sen 2 vuotta kestänyt hillitön stressi ja ihmissuhdeahdistus teki ton tempun. Keho vaan tilttas...

2 kommenttia:

Roosa kirjoitti...

siis jääkö nää mun kommentit ollenkaa tänne? KAKSI tosi pitkää sepustusta kirjoitin, mutta ei näy :(

Roosa kirjoitti...

siis nyt löytyi Fmri kuvista kaksi kaularangan diskusprolapsia, eli kai siis pullistumaa... eipä ollut joulukuussa 07 tai maaliskuussa 08... ihmeen äkkiä terveelle ihmiselle tuli kulumamuutoksia..
Olen saanut kaikki paperit Tapiolasta ja kelasta, ja en pyytänyt kohteliaasti vaan sanoi, että käräjöintiä varten tarviin ne...

Eilen Kela teki täyskäännöksen ja soittivat, että saatkin takautuvasti päivärahat maaliskuusta alkaen, tk-lääkäri ilmeisesti soitti sinne ja suomensi tilanteen, koska käynnistä seuraavana päivänä tuli soitto, siis eilen ja rahat on jo tilillä! Tapiolan hylkäyspäätös siellä oli kyllä koko ajan tiedossa, eikä se auttanut mitään. Hienoa silti saada vähän rahaa... nyt päivät on jo täynnä j atarvii anoa sairaseläkettä/kuntoutusta, ja sen kuntoutusselvityksen ne jo hylkäsi keväällä koska olin USEAN erikoislääkärin todistuksista huolimatta KELAN "asiantuntijalääkärin" mielestä työkykyinen... työssä paljon autolla ajoa ja päätetyötä. Paha oli ajaa, kun omaa päätä ei jaksanut kannatella ja meiasi pyörtyä jatkuvasti, halvaus ja puutumisoireita jne. Kun teidän juttuja lukee, tuntuu kuin olisin ne itse kirjoittanut sanasta sanaan, pelottavaa... Onkohan minulla useampi persoona..:)

Kun löytyis se asianajaja joka on tähän asiaan erikoistunut, niin heti lähden käräjöimään, kotivakuutus korvaa vain pienen summan, mutta vanhemmat lupasi auttaa...

Heti kolarin jälkeen luki, että kaularangan venähdys ja 07, että kaularangan venähdyksen jälkitila. Uusimissa lukee ihan whiplash, sekä Tos. Mulla on KAIKKI lausunnot, kuitit ja kymmenen vuoden lääkärikäynnit mapissa, joka on muuten paksu!On otettu omalla kustannuksella aivomagneettia jne, nyt tää funktionaalinen, maksoi 1000 e. Rahaa on palanut paljon.