perjantai 14. marraskuuta 2008

CST terapia Suomessa (Fedja)

Mistä TV fyssarisi on CST-oppinsa saanut?

Onko suuntauksia useampia ja muitakin "oikeita" kuin Upledger opinahjona?

Tältä sivustolta ei löytynyt Tanperelaaasia, eikä minunkaan kolmea CST:tä käyttävää fyssaria.
http://www.iahp.com/pages/search/index.php#result

4 kommenttia:

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Ei kyllä mitään hajua... Liekö ammattisalaisuus. Jossain Suomessa on saanut mun mielestä oppinsa mutta kai se on kehitellyt sitä aika paljon "omien kokemusten pohjalta" eli juurikin yhdistänyt siihen noita tiettyjä neuraalikudokseen vaikuttavia harjoituksia. Täytyy sanoa, että en tiedä ihan tarkasti, onko erilaisia koulukuntia mutta sen tiedän, että liian monet käyttää nimikettä ja sitten antavatkin suhteellisen "rankkaa" osteopaattista käsittelyä. Sekin perustuu muilta kuulemaani.

Tahdonvoimaa kirjoitti...

joskus joo kyselin noista liittoasioista (ex-voice massage spesialistiltani/fyssariltani)ja sain vähän sellaisen vastauksen, että jos on riittävän hyvä, niin ei kannata kuulua... ;)Nykyiseltä en ole uskaltanut tivata, kun uskon pätevyyteen ilmankin.

Fedja kirjoitti...

Miksi ei kannata kuulua, jo on riittävän hyvä?

Voihan se olla, että menee joku liittomaksu, jota ei haluta maksaa.

Asiakkaan kannalta kyllä hankalampi juttu, jos esim. etsii terapeuttia. Mistä sitten tietää kuka on opiskellut enemmän kuin pari viikonloppua kyseistä metodia, jos ei ole mitään virallista rekisteriä.

Olen käynyt yhdellä CST:llä, joka näytti olevan rekisterissä ja muutenkin tuntuu olevan melkoinen ammattilainen. Mutta CST hoidon antamiseen puuttui sormiherkkyys tai herkkyys yleensä.

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Kyllä mäkin kuuluisin. On se osoitus pätevyydestä - ainakin. Kai se haki just sitä, että "kuka tahansa" opinnot suorittanut voi kuulua liittoon yms. mutta se, mitä osaa/miten osaa on kuitenkin eri asia. Tiedä sitten.

Monien mielestä liitot vie rahat, eikä tuo mitään takas... Ei niitä nähdä markkinointikanavina ja asiakaspalveluna - valitettavasti...