lauantai 15. marraskuuta 2008

Nam, burgeria ja yhtälöpareja (Tahdonvoimaa)

Nyt se on tehty! Juustohampurilainen meni nassuun 10 minuutissa ja olo on sen mukainen. ;) Pari lasia punaviiniä kyytipojaksi ja nyt väsyttää niin pirusti. Mutta ei auta, kun pysyä hereillä, ettei rytmit sekoa... Tämän päivän lepään, koska hartiat painaa sata kiloa.

Viime yönä tosiaan heräsin klo 01. Ei nukuttanut, joten palasin päivällä mieheni kanssa opettelemaan aiheeseen: yhtälöpareihin. Lukiossa ei paljon kiinnostanut luonnontieteet mutta kiinnostaa, kun on aikaa.

Niinpä olen lueskellut netistä etälukion matskan kursseja ja rakas mieheni on sparrannut. Se kun on tollain hikari matskassa, fyssassa ja kemmassa. Käsittämätöntä, että jollain voi olla ne kaikki päästötodistuksessa kymppejä ja kirjoittaakin niistä puhdasta laudaturia. En mä vaan... ;)

Noh, tuleepahan tehtyä jotain järkevääkin tässä sairastelun aikana. Lukioaikainen matskan maikkani olisi ihmeissään, koska perjantaisin 14-16 matsan tunneilla keskityttiin tyttöjen kanssa funtsimaan illan bilemestoja ja -vaihtoehtoja, eikä todellakaan yhtälöpareja...

Ei kommentteja: