sunnuntai 9. marraskuuta 2008

Hämärä uni2 ja latinaa (Tahdonvoimaa)

Viime yönä mentiin taas asteen verran erikoisempaan suuntaan noiden unien kanssa. ;)

Tällä kertaa toisen exäni pikkuveljeä parjattiin julkisesti umpihomoksi. Facebookissa oli lähtenyt leviämään hänestä kuvia käsi-kädessä miehen kanssa. Kuva oli manipuloitu mutta niin uskottava, että tämä exäni pikkuveli oli ihan paniikissa. Kaikki kaverit oli kääntäneet hänelle selkänsä ja tuttujen ohi kulkiessaan hän kuuli tukahdetun yskähdyksen 'gay', 'hinttari' tms.

No, paniikissa kaveri soitti minulle ja pyysi kanssaan baariin näyttäytymään. Mun piti siis esittää hänen tyttöystäväänsä, jotta homohommat unohtuisi. Tottakai suostui, olihan hän silloin kuitenkin suht tuttu minulle.

Lähdimme yhdessä Tampereen Amarilloon hengaamaan lauantaina, jolloin tiesimme hänen kavereidensakin olevan siellä varmasti. Roikuin koko illan kaiffarin kaulassa ja syleilimme 60 kertaa tunnissa. Ja aina kun hänen kavereitaa oli näköpiirissä roikuin läpinäkyvän kiihkeästi hänen kaulassaan.

Tehtävä suoritettu onnistuneesti. Exän pikkuveli sai heteroidentiteettinsä takaisin ja minä tienasin safkat. Sen pituinen se tarina.

Mitäköhän ensi yönä? Kovin on ollut menneisyys-painotteisia unia viime aikoina. Ehkä siellä Mustin parjaaman synan takana on kuitenkin luurankoja? Täytynee kaivaa Freudin Unien tulkinta uudestaan esille.

En olekaan nähnyt sitä kirjaa yo-juhlien jälkeen. Sain sen psykan maikalta lahjaksi nappiin menneestä reaalista. Pelkällä psykalla pistettä vaille täydellinen Laudatur (Mikä muuten kääntyy suomeksi: suurella riemulla ylistäkäämme). Latinasta kirjoitin vain B:n mutta toi nyt on peruskauraa. Mistä tulikin mieleeni...

Päivän turha tieto:
Mitä latinanenkieliset sanat volvo ja fiat tarkoittavat suomeksi?

Volvo = Minä pyörin
Fiat = Tulkoon (esim. Fiat lux, tulkoon valkeus)

Ei kommentteja: