keskiviikko 12. marraskuuta 2008

Reilusti takapakkia (Fedja)

Joo, pitäisi nukkua. Tiedän. Kello on melkein kuusi aamulla. Vireystila ei vaan laske. Aivan kuin päässä joku turvottaisi.

On menty taaksepäin ja vauhdilla. Tähänkö loppui minun parempi jakso, joka alkoi elokuussa. Palataanko nyt kauhuleffa I:seen, joka kesti Tammikuulta Heinäkuulle l. neuraalikudoksen tulehdustilaan ja ärsytykseen, jolloin ei voi tehdä mitään harjotteita. Siltä vähän tuntuu.

Innostuin lauantaina lantioasennon korjauksesta. Tein DonTignyn artikkelissaan ehdottamista liikkeistä kaikki mitä pystyin. Tietenkin yhdestä liikkeestä vielä kaikki eri variaatiot, että vaikutus tulee varmasti. Ja tulihan se. Lauantaina ensin lämmitti lantiota. Hyvä. Lisäksi oli lievä hermosärky jalkoihin. Ei niin hyvä. Sunnuntaina, pöljä, tein liikkeet vielä pariin otteeseen. Neuraalikudosta pahimmin rasittavan jätin pois, mutta yksi neuraalikudosta liikaa ärsyttävä oli mukana. Hermosärky paheni. Koko putki meni pariksi päiväksi pakettiin. Olisi hyvä omata enemmän "vähitellen hyvä tulee" -asennetta. Ei tulisi niin usein ylilyöntejä.

Eilen tosin tuo jakitus vähän illalla helpotti, kun jumppasin. On tässä nyt muutakin, joka häiriköi. Epäilen vatsaa ja suutulehdusta. Lauantaina ja sunnuntaina söin jotakin, josta vatsa meni sekaisin. Eilen testissä se osoittautui olevan tuorejuusto vuohen maidosta. Alkoi nimittäin kiertään vatsassa, kun laitoin sitä leivän päälle. Ei ihan saman tien tosin, kun laitoin leivälle, vaan jonkun ajan päästä siitä, kun leivän olin syönyt :>. Lisäksi yhteen hampaankoloon on jäänyt ruokaa ja kolmen hampaan kohdalta ikenistö tulehtunut. Oikomishoidon seurauksena tuolla takahampaistossa on kolo, jonne kertyy murkinaa ja välillä menee niin syvälle, ettei lähde hammaslangalla. Ei pystynyt purentakiskoa laittamaan eilen suuhun. Sen verran särki hampaita. Tämä vamma on selkäydintason vamma tai toimintahäiriö ja mikäli kehossa on jotakin tulehdusta, kuten esim. nyt tuo vatsa ja ientulehdus, neuraalikudos ärsyyntyy ja kiristykset pahenevat. Flunssat ja vatsataudit menevät alta aikayksikön tuonne kalvotasolle ja aiheuttavat kiristyksen, johon ei voi vaikuttaa millään keinolla. Can't help. Selkäydinvammassa on ihan tunnettua, että jäykkyys lisääntyy, jos tulee esim. hammastulehdus tai jokin muu tulehdus. Niin miksei vaikuttaisi tässä vammassakin. Ex-CST-fyssari mainitsi, että jotkut virukset myös elelevät tuolla kalvostojärjestelmässä aktivoituen sitten välillä ja aiheuttaen ihmeellistä jakitusta. Tuo olisi mielenkiintoista onkia selville pitääkö paikkaansa. Ehkä joskus.

Ei voi sanoa muuta kuin, että HÄIPYKÄÄ kaikki mahdolliset haitalliset virukset ja bakteerit kehostani tai nätimmin:
Kiva kun olitte kylässä, mutta saatte nyt mennä. En tarvitse teitä enää.

No, toivotaan, että täältä palaudutaan mahdollisimman pian.

Ei kommentteja: