perjantai 14. marraskuuta 2008

(If) you want to get high (Tahdonvoimaa)

Varmaan KRP:n huumausaineyksikkö puuttuu tämänkin blogin sisältöön, kun siinä näin avoimesta esitellään kaiken maailman pulvereita ja oikein mainostetaan niitä julkisesti. ;) Ei vais, tuli vaan mieleen tuo Cypress Hillin vanha biisi pulveristani.

Kuvissa vihdoin useasti mainitsemani Manninen Nutraceuticalsin Joge-kollageenihydrosylaattivalmiste (ei alkuperäisboksissaan luonnollisesti) asiaankuuluvine varoitusteksteineen sekä statusta nostavine tyttömäisine Marimekko-alustoineen. Tuota naamaan, niin nivelsiteet, rustot ja jänteet kasvaa - ehkä.

Oih, olipa ihanaa olla altaalla. Sinne jäi jumitus. Nyt olenkin käynyt kolme kertaa viikossa vikan 3 viikon ajan. Hyvää tekee joka kerta. Ärsyttää vaan, kun oikea hartsu lonksuu niin pirusti ja vasen kyynärpääkin on tullut kipeeksi, kun hermot taas puristuu, kun nivelside ei jaksa kantaa ja lihaksia ei ole suotu.
Tahtoo niitä uusia liikkeitä, niin toikin ongelma loppuisi.

Arvatkaapas mitä? Yläniska on kestänyt edelleen, vaikka C6 ja C2 on ihan piipussa. Ja toisaalta, ei noi korvatkaan niin lukossa ole/kitise (mikä tulee siis mulla C2:sta). Kyllä se tästä hiljalleen. Privaattiallas on ihan huippuratkaisu, vaikka sinne on lyötykin ihan helvetisti klooria. Se haisee vielä suihkunkin jälkeen... Yöks.

Ps. Päivän turha tieto:
Cypress Hill esiintyi ensimmäisen kerran
ko. nimellä Lollapaloozassa (sivulavalla) 1992. Yhtyeen toinen albumi oli Black Sunday,joka debytoi Billboard 200 -listalla 1993. Todellinen hitti oli "Insane In The Brain"-biisi ja levy myikin tupla-platinaa Yhdysvalloissa, tarkalleen 3,25 miljoonaa kappaletta. Bändin ulkomusiikillisiin innoittajiin sekä ko. sektorille kovasti viittaviin lyriikoihin en ota kantaa. ;) Jaa, miksi tiedän tämän? Koska ihastukseni (13-vuotiaana) oli suuri CH-friikki. Kaverin mopon kypäräänkin piti taiteilla oli kannabis-lehden kuva. Ja äiti tykkäs, kun huoneen seinällä roikkui iso julle tekstillä: Legalize cannabis ja taskusta pullotti, mikä muu, kuin hampusta tehty rahapussi. Kaikkee ne nuoret ihannoi...

Ei kommentteja: