sunnuntai 9. marraskuuta 2008

Ja kaverilla sama juttu (Tahdonvoimaa)

Ja sillä kaverilla, josta olen aikaisemminkin kirjoittanut, oli sama juttu: hirveesti issias- ja piriformisoireita. Viilto, pistoa, kipua nimenomaan siinä jalassa/lonkassa, mistä puolelta niskakin meni.

Nehän etsi ongelmaa just sen takia lantiosta, kunnes joku vihdoin viimein kekkas, että ai niin joo 120km/h tunnissa autolla neljä kertaa ympäri ja lopulta ojaan voi aiheuttaa retkahduksen myös niskaan.

Jännä juttu, että se parani pelkällä vesikävelyllä ja silloin tällöin annetulla hieronnalla sekä TNS-laitteella (kipuihin?)vaikka oli neuraalikudosretkahdusvamma kuitenkin... Ja pirun vakava olikin. Muistan, kun sitä oikein murjottiin mustelmille asti siellä hieronnassa...

Ja muutenkin se oli aika toivotonta touhua. Kivut pysyi poissa Kyösti Latvalan puudutuksilla ja helvetillisellä määrällä Triphyliä. Siis oikeesti HELVETILLISELLÄ. Ei sillon 2001-2004 osattu ohjata mihinkään hoitoon - ainakaan Tampereella. Oltiin sanottu vaan, että 'toi paranee itsestään ajan kanssa. Ota rauhassa'.

Ps. Se muuten voitti jutun Pohjolaa vastaan myöhäisdiagnoosilla. Kesto liikenneonnettomuudesta whiplashin toteamiseen oli muistaakseni 1,5 vuotta. Ja sillä riitti yhden neuron ja fysiatrin lausunnot. Aika erikoista, ilmeisen tapauskohtaista.

Varmaan heittävät lakimiehet ja lekurit noppaa siellä korvauspäätöksistä. Sattuma on kova sana kuvaamaan suomalaisia vakuutusyhtiöitä monessa asiassa. ;)

Ei kommentteja: