sunnuntai 9. marraskuuta 2008

Suunnitelmat motivoi(Tahdonvoimaa)

Sosiaalipsykologiassa mm. puhutaan ilmiöstä nimeltä kontrolliodotus. Eli kun ihminen asettaa itselleen tavoitteita ja alitajuisesti ohjautuu/kontrolloi itseään niiden mukaan, niin hän myös pääsee niihin helpommin ja varmemmin.

Jos vaan aattelee tekevänsä jotain, ehkä, joskus, mahdollisesti muttei määrittele mitä, milloin ja miksi, niin suunnitelmat toteutuu harvemmin, kun kontrolli ja itsensä alitajuinen ruoskiminen puuttuu.

Eli...

Puhtaasti vain itseni takia teen seuraavat asiat seuraavan kahden vuoden aikana (ainakin):

1. Aloitan uudestaan laulutunnit ja kokoan bändin, jossa laulan ja teen sanoja/sävellän. Musatyyli vois olla jotain simppeliä esim. miksattua Irina-Scandinavian Music Group-Uniklubi-Vilkkumaa-Jippu-Happoradio-Hovatta -tyylistä melodista suhteellisen kitarapainotteista pop-rockia - suomeksi.

2. Teen koulun loppuun. Edes jonkun... ;) Joskus.

3. Meen kaverin kyytiin Cessnaan kiertämään Suomea.

4. Hankin kunnolliset talvikengät.

5. Lähden reissuun esim. Keski-Eurooppaan tasoittamaan likviditeettivajeeni tekemällä kuvauksia tai sit meen rannalle lököileen johonkin, missä on lämmin.

6. Pidän lettubileet uudella toimistolla kuten aina vanhallakin oli tapana. Hankin myös kunnon työtuolin ja muut välineet.

7. Avaan omat web-sivut, joille on kirjoitellut tekstejä tässä aikani kuluksi. Kohta valmiit! ;) En tiedä vielä, mikä niiden tarkoitus on. Kunhan brändäsin itseni ajan kuluksi.

8. Syön Coyotessa pippuripihvin. Ehkä kaksi.

9. Käyn mummin haudalla, kun en päässyt hautajaisiin.

10. Eristäydyn meidän mökille viikoksi - yksin. En vastaa edes puhelimeen. Ajelen huvikseni sinne WBB:llä vielä pidempää reittiä Killinkosken kautta. ;)

11. Teen mallikansioon uusia kuvia ainakin 10 kpl.

12. Meen Thaimaahan tai Afrikkaan 2 viikoksi ja otan arskaa. Oon aina kesäisin pirun ruskea mutta viime kesänä ei paljon tullut oltuu ulkona...

13. Myyn ihan pirusti meidän palveluita.

14. Pidän huolen, että tuki pysyy, eli en unohda syvien lihasten tekoa.

15. Meen James Bluntin ja Elastisen keikoille.

... Aloitetaan nyt noista.Katsotaan, mitkä pystyn oikeasti tekemään. Jänskää...

Ei kommentteja: