maanantai 10. marraskuuta 2008

Myydään elämä - halvalla parhaat palat (Tahdonvoimaa)

Aktivoiduin altaalle, vaikka ensin aattelin, että meen vasta huomenna. Mutta oli ihan hyvä olo, niin läksin tänään.

Huom! Siis hyvä olo tarkoittaa fyysisellä asteikolla 1-10 n. vitosta ja henkisellä (1-10) n. nelosta. Eli EI mene ihan niinkuin muiden maailmassa. 20 min suhasin altaalla ja sitten alkoi palella perkeleesti, niin häippäsin.

Samalla aktivoiduin muutenkin. White Baby Bitch sai Nesteeltä juomista eli hyväntuoksuista Lady Lasolia (iik, sen valmistus on lopetettu ja WBB on ollut suurkuluttaja, ehkä se auttais muakin?!) sekä uudet, puhtaat sisätilat (Musti: älä huoli, en kantanut imuria ulos ja impannut autoa, järki mullakin)

Myös biojätteet päätyi roskikseen, astiat (puhtaina;) kaappiin ja miehelle lautanen ruokailuvälineineen pöytään ja kynttilä tulille viereen. Pikkuylläreitä pystyy jo tekeen.

Löydökseni autosta oli:


2 tyhjää Omar-karkkipussia papereineen

2 tyhjää Malagon Truly Salmiakki-karkkipussia (ei onneksi paperikarkkeja;)

Vuosia sitten kadonnut vaaleanpunainen golf-hanska

Ongenvapa (paketissa)
Jani Wickholmin ilmais-CD 7 osassa ;)

Niskamuistiinpanot ajalta 1.5-30.6

Lempifarkut, 2 paitaa, pariton kesäkenkä, yksittäisiä lämpörullia ja 8 avaimen nippu (ei mitään käryä mihin ne kaikki on)

3 kpl suuria toivelaulukirjoja vuodelta ennen mun syntymää (Mitä helvettiä? Varmaan exän faijan, joka soitta bändissä!)

Teelusikka (vääntynyt!), 20 muovihaarukkaa (suurin osa rikki), viinipullon avaaja (oli helvetin kallis, kromattu!), pyyhe ja bikinit.

Mä siis asuin kesän 2007 reissuhommissa ja WBB:ssä. ;)

MYYDÄÄN MYÖS VÄHÄN KÄYTETTY HELVETIN MUKAVA, TASAPAINOINEN JA LÄHES KADEHDITTAVA ELÄMÄ

Aloitetaan tavaroista...
Jos joku terve (fyysisesti;) sattuu lukeen tätä palstaa, mikä lienee harvinaisempaa, niin myynnissä on mm. nuoruuteni ja aktiivisuuteni parhaat palat tavaroiden muodossa.

Kun aikaa kuluu, ja selviää, jäänkö tämmöseksi helvetin vammaiseksi (anteeksi: alentuneen toimintakyvyn omaavaksi;) saatan myydä myös työpaikkani, suosituimmat matkakohteeni, positiivisuuteni, kaksi yo-tutkintoon johtavaa opiskelupaikkaa Tampereella, paikan avoimessa yliopistossa Joensuussa, parisuhteeni, ystäväni, perheeni ja tietenkin muun irtamistoni. Myyn ne jollekin, joka voi nauttia elämästäni, jos en itse siihen kykene. Mutta aloitan nyt tavaroista:

Wilsonin left-mailat (raudat 5-9; puu 1-3; sand ja pitcheri + tummansininen Wilson-bägi)
Niken vaaleansiniset, luonnollisesti bägiin sopivat golf-kengät, 38 (lähes uudet, piti viime kesänä pelata tosissaan!)
3 kpl vasuri golf-hanskoja
Muuta golf-kraasää kuten tiit, tutit, lyöntilaskurit yms.

Lisäksi:
Aivan uudet yleispiikkarit, 39 (piti ens kesänä aloittaa juoksemaan/kilpailemaan uudestaan)

Saa tarjota kommenttien muodossa tai meilillä tahdonvoimaa@gmail.com.

Pidätän oikeuden perua kaupat, ennen niiden tekoa siis, jos luoja suo ja pystyn vielä tekeen joskus jotain.

Voi vittu, että alkoikin vituttaa, kun joutuu myymään koko elämänsä ja kaiken sen, mitä on harrastanut ja tehnyt. Voi saatanan, saatanan saatana. Ei jaksa kirjoittaa enää mitään, kun tuli sellainen ranteet auki -fiilis.

The truth is here...

5 kommenttia:

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Ja jos sama fiilis jatkuu tulevaisuudessa, niin lähtee myös hyvä sähköpiano, ompelukone ja digikamera. Tuskin niilläkään enää mitään tekee.

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Kattellaan, mitä muuta vielä keksin, mitä en voi tehdä... Lähes kaikki siis!

Fedja kirjoitti...

Minulla tuo palelu altaalla on aiemmin johtunut siitä, kun neuraalikudosärsytys aktiivisena ja kiristys kova. Silloin en mene altaalle, koska tilanne pahenee ja jumin laukeaminen saattaa kestä 1.5 vuorokautta. Sen takia niin harvakseen menen altaalle. Minulle tuo allas jostakin syystä lyö melko kovat jännitykset päälle heti, kun veteen menee. Varsinkin rintaranka tuntuu puristuva kokoon.

Miten sinulla tuo asentotunto, kun nouset altaasta? Ennen minulla tuntui siltä, että kävelee päin seiniä altaasta nousun jälkeen, nyt ei niinkään. Yksi Whiplash-tapaus ei pysty kävelemään heti altaasta nousun jälkeen, kun kroppa muuttuu lyijyksi vedestä maalle tultaessa. Sillä on yläniskan ligamenttivaurioita ja myös funkt.magn selkäydinkosketus taivutuskuvissa.

Tahdonvoimaa kirjoitti...

ei mulla mitään oireita ole enää, kun nousen altaasta. Aluksi tuntui siltä, että "liihottelen", eli jalat ei ota maahan ollenkaan. Nyt en ole jaksanut miettiä koko asiaa, eli varmaan ei vaikuta sen suuremmin... Siskolla oli aluksi ihan sama: lenteli vaan... Oon huomannut, että muutenkin oireet on aika hyvin lähtenyt meneen, kun en aattele niitä. Oon vaan tietoisesti sulkenut kaiken pois. Yllättävän hyvin olen onnistunut siinä. Aluksi mun ensimmäinen ajatus oli herätessäkin, että miltähän nyt tuntuu ja sitten kun aloitti tarkkailun, sitä jatkui koko päivän. Nyt oon pakottanut itseni siitä eroon. ;)

Eikun hei... Kyllähän mulla "selkä tippuu", kun nousen altaasta. Eli just se C6-kohta, missä on tuntohäiriö neuraalikudosvamman takia, tuntuu siltä, että putoaa pois. Mutta sekin on helpottanut.

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Ja alussa oli myös sitä, että "upotti" niin pirusti, kun nousi esim. järvestä. Mutta siinä kaikki!