torstai 13. marraskuuta 2008

Kahdet vieraat (Fedja)

Tänään oli kahdet vieraat. Turha kai kertoa, että toiset oli liikaa. Sattuivat samalle päivälle ja ajattelin, että on kunnon tauko välissä, jolloin voin levätä ja kerätä voimat toiseen vierailuun (2h). Levähdysaika jäi puoleen tuntiin. Ja mitä siitä seurasi. En kerro.

Soitin pianoa. Kankeahkot sormet. Laitoin vieraat laulamaan pari joululaulua. Iltateet päälle. Levitettä ei sattunut olemaan. Ja miksikä ei. Viimeksi markettiostoksilla ostin 2 voipakettia, että riittäisi kauemmaksi aikaa. Nyt sitten aivot luulivat, että voipaketti numero 2 on vielä jääkaapissa, mutta...ei sitä ollutkaan. Opetus: Osta 1 voipaketti kerrallaan, että muistijärjestelmä ei sotkeudu.

Arvatkaas mitä. Huomasin, että mun aivot eivät olekaan kalkkeutuneet. Mun ajatus kulki ja hyvinkin pysyin keskutelussa mukana ja vielä vähän päälle, varsinkin kun oli mielenkiintoiset aiheet ja samanvertainen vastus. Huomasin, että yläkerta pystyy terävään toimintaan, vaikka tässä kuussa vain muutama 8-tuntinen yö ja loput 4-6h, joka ei todellakaan ole tarpeeksi. Huh, mikä helpotus. Viime yönä jo tosissaan pelkäsin, että milloinkahan tuo nuppi väsähtää totaalisesti, kun ei saa nukuttua, ja ajatuksen juoksusta tulee puuroa. Väsähtää sitten, jos väsähtää. Joka tapauksessa pitäisi saada tuo nukkumispuoli kuntoon, joka tarkoittaa sitä, että pitäisi saada kallon sisällä olevat kiristykset ja vedot nollaan...Ja miten se tapahtuu? Ei aavistustakaan.

Sain tänään ruokaverkoston tilauksen. Luomuvihanneksia. Kuuselan kotileipomon ihanaa luomuruisleipää ja ohrarieskaa. Njam.

Ei kommentteja: