perjantai 14. marraskuuta 2008

Itsestään puhdistuva, siliävä ja henkaroiva miesten paita haussa (Tahdonvoimaa)

Rakas mieheni, jos luet tätä: älä ota itseesi. ;) Tuossa oli vaan niin oiva kuvan paikka, että sain flown kirjoitukselleni...

Onko se ny niiiiiin vaikeeta sulkea ne vaatekaapin ovet, kun sieltä on ottanut sen työpaidan? ;) Muuten ollaan niin tarkkoja sähköisistä vempeleistä yms. (jota myös viihde-elektroniikaksi kutsutaan) mutta 'pikkuasioissa' tarkkuus unohtuu. Vie ehkä sekunnin sulkea noi ovet.

Hätähuuto Dressmanille:
Kun myytte miehille kauluspaitoja (tai boksereita, sukkia ja etenkin pukuja!), muistuttakaa, että kaikki niistä ei puhdistu, siliä ja sulkeudu itseään henkareissa siististi kaappeihin roikkumaan seuraavaa käyttökertaa odottamaan.

Toisaalta, mikäs se on kattellessa ammattivaatemyyjän käden jälkeä, eli värijärjestykseen aseteltua kaappia. Huomaa, että Musti on laittanut mestat kuosiin. Kiitos, kiitos!

Jeps kukkuu. Nyt pari työjuttua pois alta ja kohti Privat Poolia. Alkaa olla niska/hartiat taas sen verran väsyneet, että jäykkyys kaularangassa uhkaavasti lisääntyy, koska keho alkaa hakee tukea muualta. Mutta hei, kestihän se nyt jo 3 viikkoa. Enää 4 pitkää pvää sinniteltävänä!

Ei kommentteja: