maanantai 10. marraskuuta 2008

Limeä vettä myllyyn - siitä saat rasitust a retkuniska (Tahdonvoimaa)

Hei, ei mulle tullutkaan huono olo kaikesta actionista auton kanssa! Siistii. Lisää vettä myllyyn siis - pesin vessan. Kato vaikka itse, jollet usko! Kiiltää kun just vahattu White Baby Bitch. ;) Hei, siinä onkin mun seuraava proggis, Musti!

Hah, kerrottakoon Mustin iloksi, että ihan hinkkasin pöntön myös takaa ulkoa (sä et ollut hinkannut, hah;) ja kumartelin niin pirusti. Nyt vähän yrittää jumittaa oikea hartia mutta pumppaillaas vähän, niin se häippäsee! Ja niinhän se leku sanoi, että jossei koskaan ylitä yrittää sietokykyä, ei varmaan parane.

Ps. Meinasin olla vähän tyhmä, niskan piikkiin. Otin kuvan lavuaarista ja omat kasvot näkyi peilissä. Rajausta peliin. ;) Kun oon terve, niin annan kasvot tällekin blogille (ehkä jotain joutuu sit sisällöstä sensuroimaan ;). Toisin sanoen digikuvaan kaikki ne neuraalikudoksen pumppausliikkeet siellä Thaimaan hiekkarannalla. Jos niska ei kestä 10h lentoa, niin teen sen Berliinin lähellä olevassa tekotropiikkihallissa (http://www.my-tropical-islands.de), mikä on muuten jäätävä mesta.

Kaikki tämä siis meren villkuessa taustalla turkoosina ja uteliaiden kerääntyessä ympärille! Biisitkin on valittu! Samalla tietty viedään Suomea maailmalle, eli tottakai suomalaisten artistien tuotoksiahana ne ovat! Täytynee keväällä alkaa katsella limenvihreitä biksuja ja treenata entistä enemmän vatsoja vielä. ;)

Huh, mitä lupauksia. Ois parempi tulla terveeksi...

Ei kommentteja: